Caracteristici deosebite ale NAS QNAP

Caracteristici deosebite ale NAS QNAP

 

Caracteristici deosebite ale NAS QNAP

Caracteristici deosebite ale NAS QNAP

Caracteristici deosebite ale NAS QNAP sunt foarte multe, ne vom margini a expune numai cateva dintre ele, pe cele mai importante din punct de vedere al utilizatorului obisnuit sau a celui care, prin natura  muncii sale, calatoreste foarte mult si nu poate transporta cu el baza de date care, de multe ori, este folosita si de alti utilizatori.

Prin urmare, de mare folos sunt:

  • Qsync. Orice fisier intrat in TS-212P va fi imediat pus la dispozitia tuturor device-urilor care sunt sincronizate cu el, fie el compter, smartphone sau tableta. Pentru aceasta, Qsync utilizeaza mai multe metode de sincronizare, pentru a oferi ultima varianta a fisierului solicitat, in acest mod flexibilitatea colectivului care foloseste aceeasi baza de date crescand foarte mult.
  • Compatibil cu DLNA. Prin urmare puteti viziona clipuri si filme ori asculta muzica pe orice dispozitiv DLNA: televizor HD, sisteme Hi-Fi, sau, daca doriti, puteti face chiar streaming. Impreuna cu un Smart TV si cu un sistem audio Hi-Fi, transformati livingul intr-un cinematograf in cateva momente!
  • Inregistrari programe. Trebuie doar sa introduceti tunerul USB digital DVBT in portul USB al NAS-ului si, prin interfata web Digital Station TV puteti inregistra orice doriti. Mai mult, este disponibil si EPG-ul (Electronic Program Guide) asa incat puteti programa anticipat inregistrarile.
  • Download. Pentru descarcari, este prevazut Qget, prin intermediul caruia puteti stabili graficul descarcarilor, apoi puteti inchide computerul. Se pot descarca din reteaua locala (daca exista) sau de pe alte NAS-uri, prin internet sau descarcari de mare viteza cum ar fi FTP, HTTP, eMule, BT, PT (Private Tracker) sau Magnet.
  • Statie de supraveghere. Impreuna cu o gama bogata de camere IP, gestionate prin intermediul unei interfete user-friendly pentru management, TS-212P se transforma intr-o statie de supraveghere profesionala, care poate urmari, in timp real, dar si inregistra si reda toate imaginile camerelor de luat vederi. Mai mult, daca instalati aplicatia de mobil Vmobile (iOS sau Android), veti beneficia oriunde de imaginile locurilor supravegheate.

Alte caracteristici deosebite ale NAS QNAP… maine, in articolul Alte caracteristici utile ale QNAP TS-212P.

Daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.