Alte caracteristici ale Zenbook 3

Alte caracteristici ale Zenbook 3

 

 

Alte caracteristici ale Zenbook 3 sunt cele care se refera la posibilitatile de conectare, la partea de sunet, dar si la niste caracteristici deosebit de importante pentru majoritatea utilizatorilor: autonomia si pretul.

Alte caracteristici ale Zenbook 3 - portul USB Type-C

Alte caracteristici ale Zenbook 3 – portul USB Type-C

Conectica este si ea deosebita, existand doar un jack pentru casti si un port USB, evident ca Type-C, dar care nu ofera capabilitate Thunderbolt 3. Dar nu va impacientati, in pachet exista un adaptor care ofera un port HDMI si unul USB 3.0, insa este posibil sa achizitionat, separat, unul mai bun, care sa contina si VGA, Lan, card reader, pe langa doua USB 3.0. La interior, conectivitatea este excelenta, conexiunea wireless fiind de top, chiar la o oarecare distanta; sre Bluetooth, Wireless AC si WiDi.

Sunetul este, evident, peste medie, fiind definit de 4 difuzoare – doua amplasate deasupra tastaturii, iar doua pe „burta” acestuia.

Datorita dimensiunilor reduse, Zenbook 3 are o baterie mica, de numai 40 $h, care se incarca pana la 60% in 50 minute si complet in aproximativ 2 ore. Si aici exista un avantaj! Pentru ca incarcarea se face prin portul USB Type-C, daca sunteti intr-o zona unde nu aveti acces la o sursa de alimentare cu energie electrica, puteti foarte bine utiliza un power-bank.

Prin urmare, autonomia este intre 3 ore si aproape 9 ore, in functie de utilizare. Astfel, pentru o navigare puternica in Edge, cu ecranul la 40% iluminare si WiFi in functiune, putem utiliza laptopul doar 3 ore; daca vizionam un clip pe YouTube, fullscreen, in IE, de asemenea cu ecranul la 40% si WiFi pornit, vom avea 5 ore si 40 min. de functionare; pentru browsing normal, eventual editare de texte, beneficiem de 6 ore; pentru filme in mod fullscreen si rezolutie 4k ne va „tine” 7 ore si 15 minute iar pentru vizionare FHD chiar 8 ore si 45 minute, cu ecran 40% si WiFi pornit, desigur.

Preturile sunt destul de ridicate – vor intra in magazine la inceputul lunii viitoare – si variaza in functie de configuratie, fiind oferite trei modele: cu procesor i5, 8 GB RAM si SSD de 256 GB M.2 SATA – 6.200 lei, cu aceeasi configuratie dar cu SSD de 512 GB M.2 NVMe – 7.000 lei, iar cu Intel Core i7, 16 GB RAM si SSD de 512 GB M.2 NVMe – 8.000 lei.

Competitorii directi sunt tot de la ASUS: Zenbook UX330UA – cu ecran mat – si Zenbook Flip UX360UA – cu ecran touchscreen, convertibil, care au si baterii mai mari, chiar daca sunt ceva mai voluminoase. Decizia va apartine!

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.