Utilizarea programului de recuperare date

Utilizarea programului de recuperare date

 

Dupa cum am vazut in articolul precedent, putem recupera foarte usor fisierele sterse, chiar daca au fost sterse „definitiv”, adica a fost golit Recycle Bin, chiar putem selecta care dintre fisierele sterse dorim sa la recuperam, mai mult chiar, avem si un Preview, unde putem vedea unele detalii despre fisier, cum ar fi data cand a fost facut si data cand a fost sters sau marimea.

 

Utilizarea programului de recuperare date - tab-ul Lost Partition Recovery - Settings

Utilizarea programului de recuperare date – tab-ul Lost Partition Recovery – Settings

Urmatorul tab, Lost Partition Recovery, ofera posibilitatea de a recupera fisierele pe care le-am sters din greseala ori atunci cand am instalat din nou sistemul de operare. Operatia este foarte asemanatoare cu cea precedenta: se afiseaza toate hard disk-urile pe care le aveti montate in computer si va trebui sa selectati pe cele care doriti sa le recuperati.

Utilizarea programului de recuperare date - tab-ul Lost Partition Recovery - Settings - Other Files

Utilizarea programului de recuperare date – tab-ul Lost Partition Recovery – Settings – Other Files

 

 

Aveti si oportunitatea de a seta tipul de hard (FAT, NTFS HFS+) si tipurile de fisiere cunoscute pentru care sa se faca o cautare suplimentara: documente (Office Word, Excel etc.), arhive (WinRar, Zip, 7Zip, Java Archive, CAB), fotografii si fisiere grafice (Autocad, CorellDraw, JPEG, GIF, WMF etc.), fisiere video sau audio (ASF, MOV, m4a, mp3, wav, 3gp, AVI, flv, mkv. Ogg etc.), E-mail, Data base, sau alte fisiere, sa zicem Diverse (txt, chm, mht, htm, xml etc), dupa cum se poate observa si in fotografia alaturata.

 

Utilizarea programului de recuperare date - tab-ul CD-DVD Recovery - Salvarea fisierelro selectate a fi recuperate

Utilizarea programului de recuperare date – tab-ul CD-DVD Recovery – Salvarea fisierelro selectate a fi recuperate

Acelasi lucru il poate face si cu un CD – DVD. Este exact ca mai inainte, selectezi unitatea, aceasta este scanata, apoi ai de ales care dintre fisierele listate doresti sa le recuperezi. La fel se intampla lucrurile si pentru recuperarea fisierelor de pe un card sau un stick de memorie, prin tab-ul Digital Media Recovery.

Ultimul tab este cel care in prima faza scaneaza sistemul pentru erori si, daca le gaseste, recupereaza o parte din datele care sunt pierdute din cauza deteriorarii hard disk-ului.

 

Din cate observati, utilizarea programului de recuperare date MiniTool Power Data Recovery este foarte simpla si acopera cele mai intalnite situatii de pierdere a datelor. Daca acest lucru nu va este suficient, puteti sa purcedeti la cumpararea variantelor complete, pe site-ul producatorului fiind expuse toate variantele posibile:

 • Pentru uz personal:
  • Varianta standard sau varianta bootabila – 69$
  • Varianta combinata (ambele variante) – 89$
 • Pentru uz comercial:
  • Varianta standard sau bootabila ori varianta combinata – 199$
 • Pentru business sau pentru companii:
  • Varianta de baza sau varianta bootabila – 299$;
  • Varianta combinata – 399$
  • Varianta tehnica, varianta comerciala si pentru uz comercial – 499$

Precum vedeti, aveti de unde alege! Si, dupa utilizarea programului de recuperare date MiniTool Power Data Recovery, varianta free, veti vedea ca merita si, probabil il veti si cumpara! In acest scop v-am prezentat si variantele de mai sus.

 

Daca aveti probleme sau doriti informatii din domeniu, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Numai de bine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.