SSD-uri moderne pentru bugete reduse

SSD-uri moderne pentru bugete reduse

 

OCZ Storage Solutions este parte a Grupului Toshiba, fondata in anul 2002 si este un important furnizor de dispozitive de stocare tip SSD, atat pentru particulari cat si pentru intreprinderi, permitand acestora sa faca fata provocarilor aparute in domeniul stocarii, analizarii si accesarii informatiilor, utilizand o abordare inteligenta si optimizata, in aceasta epoca, de azi, bazata pe date.

Anul trecut, OCZ a scos pe piata primul SSD echipat cu un controller Toshiba, TC 58 – normal! – si cu memorii NAND TLC Toshiba pe 19 nm., numit Trion 100.

Anul acesta vorbim de varianta urmatoare, Trion 150, dotata cu acelasi controller dar de data aceasta cu memorii pe 15 nm.

SSD-uri moderne pentru bugete reduse - OCZ Trion 150

SSD-uri moderne pentru bugete reduse – OCZ Trion 150

Pentru performante imbunatatite la scriere, exista un buffer SLC (Single-level Cell), mult mai rapid, de aceeasi dimensiune ca la modelul precedent, insa performanta, in anumite situatii – cum ar fi o scriere foarte lunga, care sa epuizeze buffer-ul si sa continue scrierea in mod TLC – aproape se dubleaza. Deosebirea de modelul precedent, care, la lansare, avea un pret comparabil cu a altor modele mai performante – unele lansate chiar de OCZ, cum ar fi ARC 100 – de aceasta data se pare ca TRion 150 a fost foarte bine plasat pe piata chiar de la lansare. Din imaginea alaturata se observa ca nu sunt schimbari fundamentale intre variante, singura deosebire fiind litografia memoriei, care a fost redusa de la 19 la 15 nm. Referitor la garantia produselor OCZ – de trei ani – este remarcabila posibilitatea de a returna produsul chiar la OCZ, doar pe baza seriei lui, insa se oate opta si pentru returnarea prin intermediul magazinului de unde a fost achizitionat. Garantia aceasta se numeste ShieldPlus si este valabila doar in SUA si Canata, Uniunea Europeana si Taiwan.

SSD-uri moderne pentru bugete reduse - OCZ Trion 150 - comparatie cu modele similare

SSD-uri moderne pentru bugete reduse – OCZ Trion 150 – comparatie cu modele similare

Alte caracteristici ale acestor SSD-uri moderne pentru bugete reduse: este recomandat pentru jocuri, capacitatea maxima este de 960 GB, arhitectura 15 nm., viteza maxima de scriere 530 MB / sec., viteza maxima de citire 550 MB / sec., consum de la 0,83 W (idle) la 4,8 W (activ), MTBF (Media Timpului de Buna Functionare) 1,5 milioane ore, temperatura de functionare max. 70 gr. C, dimensiuni 100 x 69,85 x 7 mm.

Il puteti achizitiona de la PCGarage cu 1.301,46 lei si aveti si posibilitatea ratelor (49,47 lei / luna) prin BRD.

Daca aveti probleme cu sistemele de calcul – orice fel de probleme – va asteptam sa sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si specialistii nostri va vor impartasi din experienta si cunoștințele lor vaste, rezolvand prompt si profesionist problemele, garantat!

 

Intotdeauna, parerea dumneavoastra conteaza pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne comunicati parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

S-auzim numai de bine!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.