Sisteme AiO produse de Apple

Sisteme AiO produse de Apple

 

Sisteme AiO produse de Apple - Evolutia iMac

Sisteme AiO produse de Apple – Evolutia iMac

Produsele Apple au fost si sunt inca deosebite, pentru ca au ramas fideli aceluiasi concept: perfectiunea in constructia si utilizarea unui sistem de calcul, oricare ar fi el. Sistemele iMac indeplinesc toate conditiile necesare ilustrarii acesti concept: un display  excelent, procesoare de top, grafica de inalta performanta si dispozitive de stocare dintre cele mai bune, totul „ambalat” intr-o carcasa uimitor de subtire.

Sistemele AiO de la Apple se realizeaza in doua dimensiuni pentru ecran: 21,5” si 27”.

Sistemele AiO de la Apple de 21.5” se livreaza, iarasi, in trei variante: cu procesor Dual Core i5 la 1,60 GHz., cu procesor Quad Core la 2,80 GHz. si cu procesor Quad Core la 3,10 GHz. Cele cu procesor Dual Core au ecran FHD, la fel ca cele cu procesor Quad Core la 2,80 GHz, in vreme ce sistemele cu procesor Quad Core la 3,10 GHz, au ecran Retina 4K.

Sisteme AiO produse de Apple

Sisteme AiO produse de Apple

Memoria Ram este de 8 GB la 1867 MHz. LPDDR3, onboard, configurabila pana la 16 GB.

Stocarea este asigurata de un hard disk de 1 TB la 5400 rpm, insa si aici se poate opta pentru un HDD Fusion Drive de 2 TB sau un SSD de 256 GB pentru sistemele de 1,60 GHz. si 2,80 GHz. sau 512 GB pentru cele de 3,10 GHz.

Grafica este asigurata de Intel HD Graphics 6000 pentru varianta de 1,60 GHz. si Intel Iris Pro Graphics 6200 pentru celelalte doua si este integrata.

Evident ca are si camera video – FaceTime HD Camera – insa caracteristica suplimentara, care nu poate fi gasita la alte sisteme este suportul simultan pentru rezolutia maxima nativa pentru display-ul incorporat, dar si pentru un display extern, cu rezolutie de 3840 x 2160 px. Totodata, permite cele doua moduri de utilizare a monitorului extern: ca extensie a celui incorporat (reda alta imagine, in continuarea imaginii de pe monitorul principal) sau ca dublura (oglinda), adica reda aceeasi imagine ca cea a sistemului.

Sisteme AiO produse de Apple - Conectica

Sisteme AiO produse de Apple – Conectica

Partea de audio: difuzoare stereo, microfoane duale, jack de 3,5 mm pentru casti si suport pentru casti cu microfon Apple iPhone.

Conectare si Extindere: 4 x USB 3.0, 2 x Thunderbolt (unul pentru iesire Mini DisplayPort si unul pentru suport HDMI – DVI – VGA si dual – link DVI, dar daptorul trebuie cumparat separat), un conector RJ – 45 pentru placa de retea Gigabit Ethernet 10 / 100 / 1000 Base – T si, pentru extindere, slot pentru card SDXC.

De asemenea are, pentru protectie antifurt, Kensington lock slot.

Si asta nu e tot! Tastatura fara fir si reincarcabila, mouse-ul care suporta Multi-Touch, deci cu care poti face diverse „gesturi” pentru diverse actiuni sau Trackpad-ul care are si senzori sub suprafata lui care detecteaza diferente foarte fine de presiune a degetelor si le traduce in actiuni (Force Touch) sunt caracteristici pe care nu le veti intalni la alte device-uri asemanatoare.

Despre cealalta varianta constructiva, de 27”, veti citi in articolul urmator: Sisteme AiO de 27 inchi de la Apple.

 

Daca aveti probleme sau doriti informatii din domeniu, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Numai de bine!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.