Sector 4

Sector 4

Oferim repararea oricarui defect mecanic sau electronic al unui laptop pe toata raza sectorului 4.Detinem o gama larga de componente laptop (ecran, tastaturi, hard disk, placa de baza) la care se adauga servicii profesionale de curatare laptop, mentenanta si interventii pe placa de baza.

Pentru remedierea laptopului dvs va asteptam in locatia noastra din zona Vitan – Mihai Bravu, pe strada Racari nr 14 bloc 44 sc 1 ap 3 interfon 03 telefon 0765 941 095 / 0755 318 503

In cazul in care doriti preluarea laptopului de la domiciliul dvs din sectorul 4, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a ne comunica datele de preluare a laptopului dvs. Costurile pentru preluarea laptopului de la domiciliu este de 10 ron.

Zonele centrale ale sectorului 4 unde ne putem desfasura activitatea sunt:

Service laptop sector 4

 • Berceni
 • Olteniţei
 • Văcăreşti
 • Timpuri Noi

Serviciul de reparatii laptop pentru cartierele mentionatate mai sus se poate efectua pe loc sau intr-un interval rapid doar la centrul nostru de reparatii laptopuri din sectorul 6, vezi adresa completa la sectiunea contact

Pick up and return

Acest serviciu presupune preluarea de la client a produsului defect si returnarea acestuia dupa repararea lui in service-ul propriu, reparatie ce se efectueaza la standardardele autorizate de producatori.

Laptopurile defecte spre a fi reparate pot fi ridicate de la domiciliul clientului pe baza de catre curier la care se adauga o taxa de 10 ron pentru curierat.

Avantajele pick up and return:

 1. timp redus substantial
 2. comoditate, simplitate si siguranta
 3. inlaturarea factorilor ce survin la imposibilitatea deplasarii dvs

Pentru a beneficia de diagnosticare laptop gratuita, va asteptam la sediul nostru din sector 6 cu sediul in Str. Vintila Mihailescu nr.7, vis a vis Piata Crangasi

3 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Buna seara! Am un laptop Acer Extensa 5235 și aș dori să fac upgrade la memoria RAM deoarece are doar 2 GB(DDR3 PC3-8500F) momentan ,care ar fi maximul de GB ? Și o alta întrebare,ar merita sa fac upgrade la procesor (Intel celeron 900 2.20Ghz ,socket P478)

 2. Salut
  Pt un hp Pavilion dv6-6b26us
  Nu m ai am sunet,prima data a cazut sunet in difuzor,in casti,bluetooth si in final hdmi
  Au cedat pe rand in timp…
  Suna cunoscut se poate repara la voi?Doresc Eventual un cost aproximativ si timp de rezolvare.
  Multumesc.

  • Buna seara. Va asteptam in service pentru diagnosticare echipamentului.