Reparatie ecran laptop – costuri si timp

Reparatie ecran laptop – costuri si timp

 

Reparatie ecran laptop

Reparatie ecran laptop

Reparatie ecran laptop – costuri si timp, sunt urmatoarele informatii de mare interes pentru nefericitul ghinionist caruia i s-a defectat laptopul tocmai cand avea mai multa nevoie de el (asa zice Murphy), astfel incat va punem la dispozitie informatii concrete despre aceasta.

Evident ca nu exista un pret fix si nici un termen exact pentru o reparatie ecran laptop, acestea depinzand de foarte multi factori, dintre care cei mai importanti sunt tipul display-ului (care, la randul lui are mai multe „raspunsuri” de primit: tehnologie – LCD sau LED – diagonala, vechime) si tipul defectiunii (care poate fi vizibila – ecran spart – sau nu, pur si simplu nu se mai lumineaza ecranul sau se lumineaza dar nu este imagine, sau este imagine dar este foarte putin vizibila, ecranul nefiind luminat corespunzator etc.).

Cea mai rapida reparatie ecran laptop este cea a schimbarii complete a ecranului, in conditiile in care este vizibil ca nu este spart numai sticla protectoare ci si display-ul. In situatia in care display-ul se afla in soc, reparatia dureaza in jur de 15 – 20 minute si nu trebuie sa lasati laptopul in service. Pretul este intre 50 lei si 680 lei, in functie de tipul laptopului (tehnologie de fabricatie, marine etc) si se acorda si garantie, 3 luni daca display-ul este second hand sau 6 luni daca este nou. Si daca tot am ajuns aici, sa vedem cam care sunt preturile pentru display-urile uzuale, noi si second hand, acestea avand ponderea cea mai mare in costul total pentru o reparatie ecran laptop. Preturile sunt pentru display-urile care sunt pe stoc sau stoc la furnizor.

Reparatie ecran laptop - Preturi display

Reparatie ecran laptop – Preturi display

 

Alte costuri pentru o reparatie ecran laptop nu se pot spune pentru ca, dupa cum am mentionat, defectiunile sunt foarte diverse si piesele necesare, de asemenea, foarte multe si diferite, mergand de la piese simple, unice, pana la subansamble – de genul „invertor” – care sunt mult diferite ca pret. Ceea ce va putem asigura insa este ca:

  • acesta va fi mai mic decat la orice alt service,
  • ca detinem in stoc peste 80% din modelele de display-uri pentru laptop,
  • ca montajul este gratuit pentru orice tip de display achizitionat de la noi (exceptie ecranele touchscreen),
  • ca operatiunea de reparatie ecran laptop va fi una foarte rapida – inlocuirea ecranului se face pe loc,
  • puteti beneficia de reducere 20% pentru orice alt serviciu suplimentar achizitionat (pe langa schimbarea ecranului).

Daca aveti probleme sau doriti informatii din domeniu, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

S-auzim de bine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.