Probleme iluminare ecran laptop HP

Probleme iluminare ecran laptop HP

Probleme iluminare ecran laptop HPO defectiune des intalnita la laptopul HP este iluminarea. Aceasta problema de regula se manifesta cu imagine fara luminozitate. Solutionarea problemei poate fi realizata printr-o diagnosticare primara, iar posibilele defecte sunt: ecranul laptopului, invertorul de la laptop, panglica care face legatura cu placa de baza si ecranul sau o componenta dupa placa de baza (de regula placa video sau controllerul de imagine).

Ecranul laptopului nu este iluminat ?

Diagnosticarea primara poate fi facuta acasa, fara a avea cunostine tehnice. Poti proba cu un monitor extern. Conecteaza monitorul extern cu laptopul prin porturile pe care le ai la dispozitie VGA ( cel mai des intalnit ) sau HDMI ( se regaseste de obicei la laptopurile mai noi ), daca pe monitorul extern imaginea este afisata corect, problema provine sigur de la display sau de la panglica care face legatura intre placa de baza a laptopului si display. Daca nici pe monitorul extern imaginea nu este afisata, problema este destul de grava.

Iti recomandam sa mergi la un specialist pentru a verifica problema !

Probleme iluminare ecran laptop HP ?

PC Laptop iti ofera service laptop profesionist, diagnosticare rapida la cel mai mic pret daca ai Probleme iluminare ecran laptop HP !

Daca aveti întrebări, neclaritati sau doriti informatii diverse, sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si specialistii nostri va vor impartasi din experienta si cunoștințele lor vaste.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.