Cum reusesti sa ajungi la PC Laptop

Cum reusesti sa ajungi la PC Laptop

 

Cum reusesti sa ajungi la PC Laptop - Service pentru laptopuri si nu numai
Cum reusesti sa ajungi la PC Laptop – Service pentru laptopuri si nu numai

            Desi noi suntem bine crescuti, politicosi si profesionisti, este putin probabil sa doriti sa veniti in vizita la noi doar ca sa vedeti ce mai facem si cum mai stam cu dragostea! Pentru a intra in „colimatorul” dumneavoastra, trebuie sa se intample mai multe lucruri, care pot fi grupate in doua categorii, dupa cum veti vedea in randurile urmatoare.

 

 

1 – evenimente hardware, cum ar fi:

  • sa „lucrati” intens pe laptop, fara sa-l curatati macar de doua ori pe an si el s-a enervat, s-a suparat, s-a infierbantat si refuza sa mai lucreze; in acest caz poate fi nevoie de reparatia sistemului de racire, curatarea de praf nemaifiind suficienta;
  • sa-i oferiti o cafea, printre taste, si el, nepoliticosul, sa refuze sa mai functioneze;
  • sa-i oferiti oportunitatea de a invata sa zboare dar el, nefericitul, nu apreciaza acest lucru si se intinde cat e de lung /lat pe jos si mai face si „raze” pe ecran;
  • pur si simplu a imbatranit si… ca si la noi, oamenii, mai „scartaie” cate ceva pe ici pe acolo, pana ce „crapa” cate ceva si trebuie „carpit” (lipituri, fire) sau inlocuit (capacitori umflati, rezistente arse) ori imbunatatit (SSD in loc de HDD sau un HDD mai mare, suplimentat memoria RAM); este o operatie care se executa repede, in sensul ca laptopul nu va sta foarte mult la noi si il veti lua repede acasa.
  • din cauza ca face des temperatura se poate intampla sa se topeasca una sau mai multe „bilute” de cositor prin care sunt conectate cip-urile (video, southbridge, northbridge) la placa de baza, defectiune deosebit de dificila care este si greu de depistat dar si greu de reparat, operatiunea necesitand nu numai cunostinte avansate dar si echipamente speciale, moderne, de ultima generatie; sunt doua metode pentru repararea acestei defectiuni: Reballing si Reflow, ambele deosebit de delicate. Este una dintre cele mai grave si costisitoare reparatii.
  • din prea multa „gimnastica” (tot ce e mult, peste masura, dauneaza grav sanatatii :) ), pot sa intre in suferinta articulatiile… adica, la laptopuri, balamalele, sau sa se deterioreze mufele si conectoarele, chiar si mufa de alimentare poate fi carbonizata si sa nu-i mai asigure necesarul de energie pentru o functionare corespunzatoare. Nu e grav, se schimba usor si repede!
  • deodata, fara sa anunte nimic, face greva, nu vrea sa se mai „aprinda”! Acesta este un defect destul de grav, prin prisma pretului (se schimba ori display-ul ori invertorul de alimentare a lampii de iluminare ecran, care sunt destul de scumpe, manopera noastra fiind foarte mica in comparatie cu acestea) dar reparatia se face suficient de repede ca sa nu suferiti mult de lipsa prietenului laptop

 

 

2 – evenimente software: ~ in articolul urmator, Cum ajungi la PC Laptop desi laptopul e bun, dar nu functioneaza!

Iar la intrebarea din titlu, „Cum ajungi la PC Laptop”, raspunsul e simplu, puteti ajunge cu autoturismul pesonal, cu autobuzul sau metroul, la adresele: Crangasi – str. Vintila Mihailescu Nr.7, sector 6 sau Dristor – Mihai Bravu – str. Racari nr.14 Bloc.44 Sc.1 ap.3 interfon 03.

 

 

 

 

 

 

 

Daca, in afara de evenimentele de mai sus, aveti totusi probleme cu laptopul  sau  desktopul, sunati urgent la 0763 644 629 sau 0765 941 097 sau veniti la unul din sediile PC Laptop de mai sus si vom vedea ce e de facut!

 

S-auzim numai de bine!

 

 

 

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.