Cum ajungi la PC Laptop desi laptopul e bun

Cum ajungi la PC Laptop desi laptopul e bun, dar nu functioneaza

 

Continuam sa vedem ce evenimente ne pot determina sa ajungem la PC Laptop si ajungem la o situatie curioasa: laptopul este in perfecta stare de functionare, cateodata chiar nou si performant, dar… nu putem lucra cu el! Ce s-a intamplat? Pana acum a mers perfect! Ei, ajungem la capitolul…

Cum ajungi la PC Laptop desi laptopul e bun, dar nu functioneaza

Cum ajungi la PC Laptop desi laptopul e bun, dar nu functioneaza – poate e virusat?

2 – evenimente software:

 

  • Desi esti foarte priceput la navigarea pe Net, probabil din graba sau neatentie ai intrat pe niste site-uri care… au lasat urme pe laptopul tau: se deschid ferestre, multe ferestre, esti informat ca ai virusi si ca NUMAI programul asta te poate scapa de ei, trebuie NEAPARAT sa-l instalezi, doar e gratis, nu te costa nimic! Ei bine, Nu e gratis, chiar te costa pentru ca, desi ai un antivirus bun – pacat ca nu era activ! – si ai facut o scanare, tot n-ai scapat de problema si trebuie sa vii la noi, la PC Laptop, sa rezolvam problema! Chiar daca tu crezi ca te pricepi suficient, s-ar putea sa nu fie chiar asa iar prietenii „specialisti” de cele mai multe ori experimenteaza pe laptopul tau pentru a sti ce sa faca pe al lor, asa incat cel mai bine este sa vii la noi, unde vom face o salvare de siguranta a tuturor documentelor de pe harddisk-ul tau, sau cel putin de pe partitia cu sistemul de operare, daca acesta este partitionat, vom formata hardul / partitia si apoi vom re-instala sistemul de operare, evident, daca ai unul cu licenta! In caz contrar, putem sa instalam un Linux, varianta pe care o cunosti sau care iti place.
  • Nu mai merge Office-ul! Si nu i-ai facut nimic, doar te-ai uitat putin prin setari, ca ai vrut sa-i schimbi aspectul sau sa-l faci sa-ti corecteze greselile de scriere ori sa vezi cum sa introduci niste ecuatii, dar sa arate „profesional”… ai facut si niste click-uri, ca sa iesi din diverse ferestre, dar nimic altceva! Si… nu mai merge!
  • Ai instalat niste programe „trasnet”, ti le-a indicat prietenul tau cel mai bun, si nici nu-s greu de instalat, trebuie doar sa dai „next – next – next” si… l-a trasnit! Nu se mai vede scanerul sau imprimanta sau… nu mai merge nimic, trebuie re-instalat sistemul de operare! Si asa, ajungi la PC Laptop, unde toate revin la normal.

 

Mai sunt si altele, dar cele de mai sus sunt cele mai des intalnite si, totodata si cele pe care fiecare incearca initial sa le rezolve singur si in final ajung tot la PC Laptop, doar ca stricaciunea e mai mare decat cea initiala si, evident, si pretul depanarii este mai mare pentru ca se consuma mai mult timp si.. „time is money”!!!

Daca, in afara de evenimentele de mai sus, aveti totusi probleme cu laptopul  sau  desktopul, sunati urgent la 0763 644 629 sau 0765 941 097 sau veniti la unul din sediile PC Laptop din Crangasi – str. Vintila Mihailescu Nr.7, sector 6 sau Dristor – Mihai Bravu – str. Racari nr.14 Bloc.44 Sc.1 ap.3 interfon 03 si vom rezolva problema cat se poate de repede!

 

S-auzim de bine!

 

 

 

 

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.