Noutati din lumea laptopurilor pentru gaming

Noutati din lumea laptopurilor pentru gaming

 

Noutati din lumea leptopurilor pentru gaming apar foarte frecvent insa nu la fel de frecvent noutatile sunt atat de deosebite ca cea pe care va voi prezenta-o in randurile care urmeaza.

Noutati din lumea laptopurilor pentru gaming - ASUS GX700 - primul laptop racit cu lichid

Noutati din lumea laptopurilor pentru gaming – ASUS GX700 – primul laptop racit cu lichid

Noutatea vine de la ASUS si este, cu siguranta, cea mai ambitioasa realizare a acestora in domeniul laptopurilor de gaming. Asa s-a „nascut” cel mai performant si silentios laptop de gaming: GX700! Ar trebui inscriptionat in Cartea Recordurilor: este primul laptop racit cu apa! De fapt nu chiar apa ci un lichid de racire special, aditivat, care nu interactioneaza cu conductele prin care trece, nu degradeaza materialele cu care vine in contact si nici materialele de etansare. Mai mult, isi pastreaza intacte proprietatile si nu trebuie executate lucrari de intretinere. Statia de andocare responsabila de racirea laptopului se numeste ROG Hydro Overcloking System si reduce temperatura procesorului cu 31% iar a procesorului grafic cu 33%. Conectarea statiei de racire cu laptopul se face prin intermediul unui sistem brevetat de ASUS, care permite conectarea fara nici o pierdere de lichid.

Configuratia este, evident, de top: procesor de generatia a sasea – Intel Core i7 – 6820 HK (Skylake) – placa grafica tot de ultima generatie – NVIDIA GeForce GTX980 cu 8 GB GDDR5, RAM 32 GB DDR4 2133 MHz. (OC 2800 MHZ.)

Laptopul ROG GX700 este disponibil si cu o configuratie de ecran cu rezolutie 4K UHD, dar in timp ce laptopurile celelalte pot doar rula continut video 4K UHD, acesta – primul din lume – suporta rularea jocurilor 4K UHD, rezolutia pentru care au fost proiectate. La o rulare corecta ajuta si tehnologia NVIDIA G-Sync, pentru a oferi imagini clare, ne-tremurate si fara intarzieri, prin eincronizarea ratei de improspatare a display-ului cu cea a procesorului grafic, fara a influenta intr-un fel oarecare performantele sistemului.

Aplicatia ROG Gaming Center are inclusa si functia Turbo Gear, care ofera patru trepte de overclocking: Standard, Optim, Extrem si, bineinteles, Manual. Treapta Extrem ofera posibilitatea de a accelera  GX700 printr-o banala apasare de buton, in timp ce modulul Manual permite atingerea performantelor maxime intr-o maniera personala.

La noi vor fi comercializate doua configuratii, una cu display Full HD (1920 x 1080), 32 GB RAM si 2 x 256 GB M.2 SSD la un pret de 17.230 lei (TVA inclus), iar celalalt cu display UHD (3840 x 2160), 64 GB RAM si 2 x 512 GB M.c SSD la pretul de 25.070 lei (TVA inclus).

Alte detalii, pentru ambele variante: 4 x USB 3.0, 1 x USB 3.1 Type C (gen 2), conectivitate 10 / 100 / 1000 Mbps si 802.11ac + Bluetooth 4.0 (Dual Band), tastatura iluminata, baterie 93 Wh cu 6 celule, Li-Polymer. Sistem de operare: Windows 10 (64 bit).

Distractie placuta! :)

Daca aveti probleme sau doriti informatii din domeniu, inclusiv din domeniul “Noutati din lumea laptopurilor pentru gaming”, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

S-auzim numai de bine!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.