Noi monitoare pentru gaming

Noi monitoare pentru gaming

 

Noi monitoare pentru gaming de la AOC - AGON

Noi monitoare pentru gaming de la AOC – AGON

Toata lumea a auzit de calculatoare sau de laptopuri pentru gaming, mai putini insa stiu de existenta monitoarelor pentru gaming, desi acesta este un dispozitiv foarte important in acest domeniu, caracteristicile „normale” – cum ar fi rata de raspuns, in general 5 ms sau rata de refresh ori rezolutia – nu sunt nici pe departe satisfacatoare pentru rularea jocurilor de ultima ora.

Asadar, in acest articol vom cauta sa oferim informatii despre intentiile unui mare producator de monitoare – vorbim despre AOC – Admiral Overseas Corporation – din Taipei/Taiwan, 1934) pentru anul 2016 in ceea ce priveste monitoarele de gaming.

Intentia AOC este de a scoate pe piata in anul 2016 nu mai putin de zece monitoare cu panouri TN sau IPS, atat in forma standard cat si curbate, evident ca toata avand implementata tehnologia proprie Flicker Free, imbunatatite cu tehnologia AMD FreeSync sau Nvidia G-Sync.

Noua serie se va numi AGON (ἀγών in greaca, insemnand lupta sau concurs, in general, in particular putand lua si sens de intrecere, competitie sportiva).

Caracteristicile, cum altfel, sunt de top: rata de raspuns 1 ms (TN) iar rata de refresh cel putin 144 Hz. Dimensiunile sunt, si ele, mari, de la 24” (wide) pana la 35” (ultra-wide) cu rezolutii pe masura, de la full HD pana la 4K. Celelalte detalii, cum ar fi cele de design – materiale, finisaj – sunt excelente, conferind monitoarelor eleganta si stil. Monitoarele mai dispun si de porturi USB 3.0, inaltime reglabila, microfoane etc.

Aceste noi monitoare pentru gaming le veti gasi in magazinele de profil din Europa incepand din luna iunie 2016.

Daca doriti consiliere pentru orice problema din domeniul laptopurilor sau computerelor, inclusiv stiri de ultima ora, nu trebuie decat sa sunati la 0763 644 629 (daca locuiti in zona Crangasi) sau 0765 941 097 (daca locuiti in zona Dristor) si specialistii nostri va vor da sfaturi profesioniste, deci competente si va vor indruma pentru optimizarea sistemului dumneavoastra fara costuri exagerate si consum mare de timp.

 

Intotdeauna, parerea dumneavoastra conteaza pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne comunicati parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

S-auzim numai de bine!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.