Microsoft Office Gratuit

Microsoft Office GratuitDaca sunteti utilizatorul unui laptop, fie ca sistemul de operare este Windows ori Mac OS, atunci folositi sigur Microsoft Office pentru editarea de documente, prezentari ori tabele de date, insa pachetul Office nu vine gata instalat, iar daca vi-l doriti, reprezinta o investitie costisitoare. Deci ce puteti face astfel incat sa puneti mana pe Microsoft Office Gratuit? Mai jos vom discuta cele doua variante, atat cea online cat si cea offline.

Noi oferim de asemenea si service laptop Bucuresti, astfel ca daca aveti probleme cu laptop si nu stiti la cine sa apelati, va asteptam la sediul nostru. Daca sunteti interesati de serviciile noastre de reparatii laptop, ne puteti gasi la numarul de telefon: 0721.049.875, ori puteti sa ne scrieti in zona de Contact ori de Comentari.

Microsoft Office Gratuit – Solutii

 • Metoda Online:
  • Daca vreti sa creati documente Word, Excel sau PowerPoint, atunci va recomandam sa va faceti un cont de OneDrive (fostul SkyDrive). Astfel, pe langa faptul ca primiti gratuit un spatiu de stocare in Cloud de pana la 20 GB, veti putea lucra cu Office 2013 fara a fi nevoiti sa instalati nimic pe laptopul vostru.
  • De asemenea, daca operati pe Windows 8, puteti sa va instalati Google Docs si Google Drive, care vor lucra cu aceasi interafata de la OneDrive.
 • Metoda Offline:
  • Daca nu aveti mereu acces la internet, si vreti sa creati documente Word, Excel sau PowerPoint, aveti optiunea de a descarca gratuit LibreOffice. Cu ajutorul acestui program veti putea lucra cu o interfata asemanatoare celei de la Office, si veti putea salva fisierele in formatul obisnuit.
  • De asemenea, puteti apela si la OxygenOffice, o aplicatie asemanatoare cu LibreOffice.

Acestea sunt recomandarile noastre. Caz in care aveti intrebari, noi suntem aici sa vi le raspundem.

Nu uitati ca noi realizam instalare Windows 8 si instalare Windows 7, deci nu ezitati sa veniti la sediul nostru.

2 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. De asemenea putem folosi KingSoft Office.Opereaza la fel ca şi Microsoft Office.

  • KingSoftOffice este asemanator cu Microsoft office. Da il puteti folosii.