Mareste-performanta-laptopului

Mareste-performanta-laptopului

mareste performanta laptopuluiÎmbunătăţirea performanţei unui laptop este posibilă. Mărirea performanţei de functionare are efect şi asupra unui laptop învechit.

Atunci când un laptop functionează greoi ne gândim la faptul că vechimea îşi spune cuvântul, dar în realitate calculatorul funcţionează la parametri normali.

Momentul de aşteptare pană laptopul se va deschide sau pană acesta va putea naviga pe internet poate să dureze o vesnicie datorită faptului că laptopul este încarcat cu fişiere şi programe neutilizabile.

Pentru a mări performanţa laptopului veţi fi nevoit să înlaturaţi programele care sunt în plus şi ocupă memorie.

Paşii pe care trebuie să-i cunoasteţi.

  1. Curaţarea laptopului de fisiere neutilizabile: acest lucru se poate face utilizând aplicaţia Windows-ului Disk Clean Up.
  2. Dezinstalarea tuturor programelor care nu le utilizaţi: dezinstalarea toolsbar-urilor, acestea pot fi dezinstalate din control panel la secţiunea add/remove program sau uninstall programs.
  3. Devirusare – scanare sistem de viruşi: scapati de viruşi si malware, acestia utilizând pana la 96% din resursele de funcţionare a laptopului.
  4. Dezactivarea programelor auto start up: aceste programe se încarca odatâ cu pornirea windows-ului şi face ca sistemul de operare să lucreze tot mai lent.  

Pentru o optimizare completă garantată a sistemului de operare şi mărirea performanţei laptopului, puteţi veni cu laptopul în service-ul nostru, iar inginerii noştri vă vor îmbunătăţi performanţa laptopului.

3 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  1. Am solicitat ajutor .Doresc sa cumpar un dispozitiv care sa mareasca performanta unui laptop IBM mai vechi.Multumesc.

  2. Am scris mai inainte si am trimis

  3. Am laptop IBM ThinkPad care functioneaza greoi datorita vechimii.Pentru nevoile mele este suficient.As dori sa imbunatatesc functionarea.Am auzit ca exista un disozitiv care se cumpara dar nu stiu cum se numeste.Va rog daca se poate sa ma ajutati/