Despre update-ul la Windows 10

Despre update-ul la Windows 10

 

Despre update-ul la Windows 10 s-a discutat si se mai discuta inca si acum, dupa cum vedeti, pentru ca Microsoft s-a decis sa nu mai „convinga” / oblige nici un utilizator sa treaca la acest sistem de operare. Dupa cum stiti, imediat dupa lansare Microsoft a anuntat ca Windows 10 va fi oferit gratuit utilizatorilor daca, evident, intrunesc un numar minim de cerinte, printre care cea esentiala fiind posesia unei licente pentru Windows 7 sau Windows 8. De aici reiese clar ca utilizatorii de Windows XP sau Vista vor trebui sa scoata din pusculita ceva mai mult de 200 de dolari pentru a achizitiona si ei o licenta „gratuita”. Exceptie fac cei care au luat parte la programul Microsoft Insider, deci au instalata versiunea „Windows10_InsiderPreview_32_EN-US”, care vor primi gratuit o licenta originala.

Despre update-ul la Windows 10 - Get Windows 10

Despre update-ul la Windows 10 – Get Windows 10

Pentru migrarea masiva la Windows 10, Microsoft a introdus un update – Get Windows 10 – pentru usurarea accesului utilizatorilor eligibili la acest sistem de operare. S-a facut chiar mai mult decat atat, Microsoft pregatind utilizatorilor si „mici” surprize, de genul  lansarii upgrade-ului chiar daca apesi pe „X”-ul de inchidere a ferestrei de upgrade! :) . Asa s-a ajuns ca in prezent sa existe peste 350 milioane de utilizatori, o cifra care pare sa multumeasca compania Microsoft care a decis sa renunte la „Get Windows 10”, deci nu va mai aparea pe sistemele celor care folosesc Windows 7 sau Windows 8. Pentru aceasta, Microsoft a lansat un nou patch – KB3184143 – care are ca scop eliminarea mesajului cu pricina, insa acesta nu va putea sterge si imaginea negativa pe care Microsoft si-a creat-o utilizand astfel de stratageme.

Cine doreste insa, mai poate opta pentru aceasta varianta de Windows, care este, fara nici o indoiala, cea mai buna varianta de pana acum!

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.