Cum sa descarci muzica din Youtube

Cum sa descarci muzica din Youtube

 

E destul de dificil sa o faci, pentru ca Google are intentia clara si precisa de a tine utilizatorii pe Youtube pentru a vizualiza / audia reclamele – sursa de venit – si nu tine cont ca pe 99,9% din utilizatori (0,01% fiind eroarea de masurare! :) ) nu ii intereseaza deloc acestea si asteapta sa poata da „skip” si sa vada ceea ce ii intereseaza. Nu cred ca exista cineva care sa fi facut vreodata vreo achizitie in urma reclamelor vazute pe Youtube! Dar… nu e treaba noastra sa judecam asta, pe noi ne intereseaza sa descarcam melodii si videoclipuri si ne lipseste un converter Youtube – .mp3 care sa ne rezolve problema.

 

Desi este ilegal sa descarci fisiere cu muzica digitala de pe Youtube, cererea determina oferta, nu? Astfel ca multe firme producatoare de software au creeat programe sau chiar extensii pentru Firefox sau Chrome care sa descarce sau sa converteasca automat videoclipurile vizionate in fisiere .mp3.

 

Cum sa descarci muzica din Youtube - Add-on Firefox

Cum sa descarci muzica din Youtube – Add-on Firefox

Firefox beneficiaza de un add-on pus la dispozitie chiar de Mozzila Foundation [US] si anume YouTube Video and Audio Downloader 0.4.5. pe care o puteti descarca chiar de pe site-ul proprietar: https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/youtube-video-and-audio-dow/, add-on care, evident, este utilizabil doar cu Mozilla Firefox (vezi si foto). Este un program de descarcare aproape perfect intrucat are foarte multe functii, in afara celor asteptate, de a descarca atat formate video (MP4, FLV, WebM, OPUS, Verbos sau 3GP pentru smartphon) cat si audio (MP3), mai are si alte functii deosebit de importante: descarca si subtitrarile de la clipurile video, converteste MP3, WebM audio muxer, AAC audio extractor, M4A audio muxer.

 

Daca nu vreti sa va incarcati browserul cu add-on-uri, exista si solutii on-line cum ar fi YouTube mp3 (descarcabil de aici: http://www.youtube-mp3.org/), unde este suficient sa copiati adresa clipului si automat se face conversiain .mp3. O alta variant asemanatoare este si MakeItMP3 (http://www.makeitmp3.com/) care functioneaza la fel, in plus converteste si clipuri de pe Yahoo, Google sau alte surse web.

 

Cum sa descarci muzica din Youtube - MediaHuman

Cum sa descarci muzica din Youtube – MediaHuman

O varianta utila pentru descarcarea lectiilor video sau a altor clipuri pentru a le vedea mai tarziu, offline, este MediaHuman, pe care o descarcati de aici: http://www.mediahuman.com/youtube-downloader/ in doua variante, gratis sau contracost standard (19,95$ sau 83,30 ron) ori extins, pentru 2 computere, +20,83 ron (vezi foto).

 

Cum sa descarci muzica din Youtube - MP3 ROCKET PRO

Cum sa descarci muzica din Youtube – MP3 ROCKET PRO

Cum sa descarci muzica din Youtube - MP3 ROCKET PRO

Cum sa descarci muzica din Youtube – MP3 ROCKET PRO

In fine o alta varianta „stationara” este MP3 ROCKET, varianta care descarca doar fisiere disponibile legal, dintr-o baza de 4 milioane de titluri, in

format .mp3 care se pot transfera pe tableta, player mp3 sau smartphone. Varianta PRO (vezi foto), dupa ce introduceti adresa de email, va costa 24,97$/an, 34,97$/2 ani sau 44,43$ licenta pe viata (vezi foto). Descarcarea – free sau contra cost – o puteti face de la adresa: http://www.mp3rocket.me/.

 

 

Dupa cum vedeti, sunt multe variante, dupa preferinte si dupa posibilitati, aveti de unde alege! De preferat MP3 ROCKET, singura aplicatie care descarca LEGAL muzica sau videoclipuri.

Alegerea va apartine.

 

S-auzim de bine!

 

 

 

 

 

 

 

1 comentariu. Ai ceva de adaugat?

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.