Configuratorul de laptop MAGUAY

 

Configuratorul de laptop MAGUAY

– este un sistem lansat in colaborare cu DOMO, direct pe site-ul acestora, care ofera posibilitatea de a „construi” propriul laptop dupa bunul plac, tinand cont de necesitati dar si de bugetul alocat, in acest fel eliminandu-se plata unor optiuni care nu sunt necesare sau utile.

Configuratorul de laptop MAGUAY

Configuratorul de laptop MAGUAY

Maguay este o firma romaneasca de top infiintata in anul 1992, cu reprezentante in Ploiesti, Brasov, Constanta si Trgoviste, care produce sisteme performante fiind cunoscuti in cea mai mare parte doar de pasionati sau specialisti. Dupa o colaborare cu DOMO de mai bine de trei ani, lansarea acestui configurator de sisteme – de laptopuri si desktopuri – vine sa descopere si publicului larg o companie care produce numai echipamente performante, de inalta calitate, la un pret corect. De altfel, firma si-a infiintat propria linie de laptopuri – MyWay – si propria linie de desktopuri – PowerStation, ExpertStation, GamePower, OfficePower – ca sa nu mai vorbim de solutii storage si servere. In afara de echipamente, Maguay ofera si implementare infrastructuri complexe si servicii de consultanta.

Referitor la posibilitatile de configurare, spre exemplu, laptopurile din seria P – de gaming – pot fi configurate la nivel de procesor – fiind disponibile procesoare Intel din generatia a IV-a, Intel® Core™ i7 Haswell – placa grafica – cu procesoare grafice foarte puternice cu nucleu Kepler, chiar si placi duale 2xGeForce GTX 780M cu 2x4GB memorie GDDR5 – posibilitatea de a opta pentru harddisk „clasic” sau/si SSD si, inca un element important, pot fi achizitionate cu un sistem de operare preferat sau fara.

Ultrabook-urile, in afara de posibilitatea alegerii RAM-ului dorit si a HDD sau SSD, au si posibilitatea de a a lege suport pentru touch screen sau pentru Intel Wireless Display – in cazul modelului U1402i.

Configuratorul de laptop MAGUAY este disponibi la adresa http://www.domo.ro/configurator, puteti incerca cu incredere o configuratie pe care v-o doriti si, daca bugetul va permite, cumparati cu toata increderea, preturile vor fi sub cele ale concurentei la acest segment de varf.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.