Computere cu infatisare cel putin ciudata

Computere cu infatisare cel putin ciudata

 

Imaginatia este cel mai frumos si util lucru, iar atunci cand este dublata si de asumarea unor riscuri, devine chiar un factor propulsor care duce catre varfurile domeniului in care isi manifesta contributia. Cum toata lumea este de acord ca nu exista perfectiune, este normal ca o parte din aceste „imaginatii” sa se transforme, daca nu in esecuri – e prea mult spus esecuri – macar in lipsa succesului scontat. Vom supune atentiei dumneavoastra doar 10 dintre acestea, care par a fi mai deosebite (selectia fiind facuta de prestigiosul site PC Mag)

Computere cu infatisare cel putin ciudata - Space Cube

Computere cu infatisare cel putin ciudata – Space Cube

Cel mai mic PC. Fabricat de japonezi, are dimensiunea de aprox. 5x5x5 cm. si a fost destinat functionarii in spatiul cosmic, de unde ii vine si numele, Space Cube. Ulterior se pare ca va fi oferit si pe piata libera la un pret de aproximativ 1500 £. Performantele nu sunt foarte atractive pentru utilizatorul obisnuit, acesta fiind, in conceptia executantului, conectat la o serie de device-ri si unitati de procesare prin intermediul unor porturi speciale care ar fi oferit performante deosebite. Informativ, acesta are  un procesor de doar 300 MHz. si 64 MB SDRAM, insa sare porturi multiple, USB, memorie flash, Ethernet, VGA, Space Wire (utilizat de NASA) etc. Shimafuji Corporation, firma care l-a creat, dupa cum am mai spus, nu a intentionat, initial, sa il ofere publicului larg dar, in aceste conditii, incare se pare ca acest tip de calculator de buzunar a starnit un oarecare interes – reprosandu-i-se doar viteza prea mica a procesorului – se pare ca se va incerca o adaptare pentru a putea fi utilizat de oricine. Ramane sa se mai „adapteze” si pretul…

 

Computere cu infatisare cel putin ciudata - Samsung SPH-9000

Computere cu infatisare cel putin ciudata – Samsung SPH-9000

PC-ul din trei bucati. A fost realizat de Samsung (!), este constituit din trei parti (vezi foto), are un display de 5”, procesor la 1 GHz. Transmeta, camera web si… se numeste Samsung SPH-9000. Nu a impresionat nici designul rotativ nici tastatura cu balama, asa incat a fost abandonat.

 

 

Computere cu infatisare cel putin ciudata - Barbie PC

Computere cu infatisare cel putin ciudata – Barbie PC

Barbie PC. Nefiind satisfacut cu pantofi Barbie, paturi Barbie, corturi, fierastraie, tirbusoane etc., Mattel a cautat un nou device pentru a-l marca prin imaginea faimoasei papusi. Compania Patriot, care a lansat acest mini PC pentru fetite, a lansat, concomitent si o varianta pentru baietei: Hot Wheels. Ca jucarie, a fost predispusa la frecvente accidente.

 

Sony Vaio TP1. Sony, in incercarea de a „reinventa roata”… in „Computere cu aspect bizar”.

 

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti informatii diverse, chiar despre computere cu infatisare cel putin ciudata, sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si specialistii nostri va vor impartasi din experienta si cunostintele lor vaste. Sau  chiar puteti sa sugerati despre ce subiecte ar de dorit sa mai abordam, de interes general sau chiar particular!

 

 

Va asteptam!

 

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.