Certificate digitale calificate de la CertSign

Certificate digitale calificate de la CertSign

 

Certificate digitale calificate de la CertSign

Certificate digitale calificate de la CertSign

Certificate digitale calificate de la CertSign asigura identitatea „virtuala” a expeditorului si permite semnarea legala a documentelor, identificandu-l in mediul electronic fara nici o rezerva. Documentele semnate electronic de posesorii de certificate digitale de la CertSign sunt garantate impotriva modificarii (integritate), se precizeaza cu exactitate originea lor (autenticitate) si – fapt deosebit de important – se asigura raspunderea in fata legii a autorului, mai bine zis a semnatarului, documentului (ne-repudiere). Aceste certificate digitale calificate de la CertSign cuprind, in afara de informatiile complete despre posesorul acestuia (nume, prenume, adresa de e-mail, data emiterii si data expirarii certificatului) si cheia publica dar si semnatura digitala a autoritatii de certificare.

Pentru 47 euro (fara TVA!), detinatorii acestor certificate digitale calificate de la CertSign pot semna documente, pot depune declaratii la ANAF (pentru un numar nelimitat de firme), pot intra in retelele unde se ofera servicii online, inclusiv de catre institutiile statului sau pot participa la licitatiile electronice oferite de SEAP, timp de un an! Pentru urmatorul an suma necesara achizitionarii de certificate digitale calificate de la CertSign este de numai 30 euro (fara TVA J ).

In afara de serviciile enumerate mai sus, posesorii de certificate digitale calificate de la CertSign mai pot fi utilizate in relatia cu ITM –ul (Inspectoratul Teritorial de Munca), CNAS (Casa Nationala de Sanatate), CNVM (Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare), ONRC (Oficiul National al Registrului Comertului), CSSP (comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private) – pentru raportari, sau in relatia cu partenerii de afaceri – pentru corespondenta cu valoare legala, cum ar fi contracte sau documente confidentiale ori secrete de serviciu – sau chiar intre compartimentele aceleiasi intreprinderi, unde corespondenta are valoare legala si trebuie sa fie ne-cunoscuta de celelalte compartimente.

Beneficiile sunt evidente, de la acoperirea in caz de ajungere in instanta si cele trei calitati expuse mai sus – integritatea, confidentialitatea si ne-repudierea – pana la eficientizarea business-ului prin timpi mai scurti de comunicare, la orice diatanta, la orice ora, aceasta ducand, evident, si la micsorarea semnificativa a costurilor cu materialele (hartie, plicuri, toner), instrumentele de lucru (imprimante) sau cu resursele umane.

Certificate digitale calificate de la CertSign sunt certificate sigure si prin faptul ca ele sunt instalate pe un dispozitiv individual, pus la dispozitie de CertSign (token) despre care vom vorbi in articolul de maine: „Cum se foloseste tokenul de la CertSign”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.