Cel mai scump laptop de pe piata

Cel mai scump laptop de pe piata

 

Cel mai scump laptop de pe piata - ASUS ROG GX700

Cel mai scump laptop de pe piata – ASUS ROG GX700

Cel mai scump laptop de pe piata, dupa cum spuneam, nu este cel care a fost prezentat in articolul precedent! Nici pe departe! Dar inainte de a vedea despre ce este vorba, trebuie precizat ca ne vom referi la un pret „normal”, nu la unul majorat datorita adaosurilor comerciale! De aceea vom folosi tot „baza de date” de la eMag, care este unul dintre comerciantii care au avut si au intotdeauna preturile cele mai rezonabile, diferenta de pret intre echipamentele comercializate de ei fiind, in minus, nerelevante, iar in plus, substantiale!

Va intrebati, probabil, ce poate sa aiba in plus un laptop ca sa aiba un pret mai mare decat cel al laptopului de la Acer – Predator. Daca sunteti cu adevarat curiosi, cititi in continuare articolul! :)

Laptopul este produs de ASUS, se numeste ASUS ROG GX700VO – GC009T si este un laptop pentru gaming, astfel incat le are pe toate la cel mai inalt nivel, dar si ceva in plus, ceva ce nu se mai intalneste la un alt laptop – de asta si este cel mai scump: 16.949,99 lei!

Cel mai scump laptop de pe piata - ROG GX700 - Radiatoarele sistemului de racire extern

Cel mai scump laptop de pe piata – ROG GX700 – Radiatoarele sistemului de racire extern

Acest laptop de top este primul din lume care are racire cu lichid – un lichid special patentat de Asus – in acest mod putandu-se duce overclocking-ul pana a extrem! Modulul de racire este detasabil, astfel incat se poate utiliza acest laptop si separat, fiind suficient de puternic pentru a depasi laptopurile din aceeasi categorie, cu sistemul de andocare cuplat el fiind la nivelul unor statii desktop! Staia de andocare are si ea un nume, desigur, se numeste Hydro Overclocking System si ofera laptopului ROG GX700 posibilitatea de a forta sistemul peste limitele normale, astfel performantele obtinute conducand la o suprematie absoluta pe campul de lupta virtual. Functionarea este destul de simpla de descris – mai greu a fost de conceput si executat in practica – lichidul de racire este impins in interiorul laptopului, dirijat in toate zonele unde exista componente care degaja caldura iar apoi introdus inapoi in modulul de racire unde se gasesc amplasate doua schimbatoare de caldura sub forma de radiatoare (vezi foto), care racesc lichidul si il pregatesc pentru o noua incursiune in laptop! J De asemenea, sistemul de conectare este tot un patent Asus, realizat pentru a asigura etanseitatea sistemului de racire atat la conectare cat si la deconectare.

Mai sunt multe alte caracteristici speciale ale acestui laptop, caracteristici pe care le veti putea citi in articolul de maine: „Un laptop de top pentru gaming”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.