Care este cea mai buna firma de laptopuri? – Explicatii

firma de laptopuriDe multe ori se intampla sa va confruntati cu situatii in care trebuie sa luati o singura decizie, ori sa alegeti o singura varianta dintr-o gama larga de optiuni. Cand vine vorba de laptopuri, se poate vorbi de mii, daca nu sute de mii de tipuri de astfel de echipamente. Iar atunci cand va decideti sa investiti o suma mare de bani intr-un laptop, atunci este de preferat sa alegeti cea mai buna varianta, atat din punct de vedere al pretului, cat si al performantelor ori caracteristicilor. Astfel ca sunteti nevoiti sa va ganditi la o serie de criterii pe care sa le urmati pentru a lua decizia cea mai buna. Ca si in cazul altor produse de pe piata, primul criteriu pe care trebuie sa il urmariti este marca.

Care este cea mai buna firma de laptopuri?

Explicatii:

  • appleApple. Inainte, laptopurile de la Apple rulau cu propriile procesoare, si nu erau considerate printre cele mai performante, insa odata cu introducerea procesoarelor de la Intel, compania a inceput sa isi castige clienti. Cele mai bune echipamente produse de aceasta compania fac parte din seria MacBook Air. Si cum laptopurile din aceasta serie ruleaza cu Intel, pot accepta atat sistemele de operare OS X, cat si Windows. Aceasta firma de laptopuri isi asigura locul printre cele mai bune marci, datorita review-urilor bune date de catre utilizatori cat si de alte firme. Notele bune vin datorita performantelor, a aplicatiilor oferite de catre Apple, cat si datorita design-ului (Apple pune pe piata cele mai atractive echipamente). Singura problema a laptopurilor de la Apple este pretul, acesta atingand scoruri foarte mari.
  • dellDell. Avand o istorie lunga de reusite si experienta de necontestat, aceasta firma de laptopuri a reusit sa surprinda prin seria Inspiron. In cadrul acestei serii au aparut echipamente printre cele mai performante, datorita procesoarelor i5 si i7. Insa cel mai atragator avantaj al acestor laptopuri este costul redus, astfel ca Dell a reusit sa combine performantele cu preturi de invidiat. Dealtfel, deoarece aceasta companie a ajuns la un statut ridicat, garantiile pe care le ofera sunt printre cele mai bune.
  • hpHP. Desi la inceput, laptopurile HP nu erau printre cele mai atragatoare, iar design-ul indica lipsa de inventivitate, acesta firma de laptopuri a reusit sa intre din nou pe piata odata cu introducerea seriei DV. Aceasta serie a ajuns sa multumeasca atat prin performante cat si prin aspectul vizual. Dealtfel, HP a  obtinut printre cele mai bune review-uri pentru rezistenta echipamentelor produse. Ceea ce au in plus laptopurile de la HP fata de cele ale altor marci, este functia Lightscribe, care va permite sa inscriptionati text si imagini pe CD.
  • asus si acerAsus si Acer. Alte doua companii de considerat sunt desigur Asus si Acer. Firma de laptopuri Asus, desi a intrat destul de tarziu pe piata, a reusit sa isi faca un nume prin preturile extrem de mici ale laptopurilor produse. Acer, pe de alta parta, este compania care a atras atentia mai mult prin netbook-uri.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.