Ce este si ce face Hangouts

Ce este si ce face Hangouts

 

Ce este si ce face Hangouts

Ce este si ce face Hangouts

Ce este si ce face Hangouts? Este o platforma de comunicare dezvoltata de Google, care include mesagerie instantanee, video chat :) , SMS-uri si prezinta caracteristici VoIP (voice over IP), fiind declarat de catre Google scopul de a fi proiectat pentru a fi viitorul produs de telefonie, in versiunile actuale de Android fiin deja aplicatia implicita pentru mesajele text.

Deci, iata ce se poate face prin intermediul serviciului Hangouts

  • Se pot initia o sesiune de comunicare prin mesaje, cu o singura persoana sau cu maximum 150;
  • Apeluri video. Se pot purta discutii video cu maximum 9 persoane;
  • Apeluri telefonice. Acestea sunt gratuite in majoritatea locatiilor din S.U,A si Canada, cateva fiind taxate cu un cent USD pe minut sau este afisat pretul in moneda locala;
  • Se pot trimite mesaje ori cu dispozitivul cu sistem de operare Android sau cu numarul de telefon Google Voice;
  • Fotografii, stckere si locatii. Se pot trimite fotografii, emoji si stickere in conversatiile purtate, iar daca acestea sunt pe smartphone, se pot arata si celor din jur.

Acum, ca stim ce este si ce face Hangouts, sa vedem ce anume este necesar sa avem ca sa putem utiliza acest serviciu, inclusiv cerintele de sistem.

In primul rand, avem nevoie de un cont Google, apoi de acces la o camera web si un microfon si, in cele din urma, de un browser compatibil.

Ca cerinte de sistem, sunt acceptate doua versiuni anterioare ale sistemelor de operare cele mai folosite: Windows, Ubuntu (si celelalte distributii derivate din Debian), Mac OS X si Chrome. In ceea ce priveste browserele, aici este acceptata numai versiunea anterioara a Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari si Internet Explorer.

Conditia ca aplicatia sa aiba acces la camera Web si microfon, trebuie completata cu instalarea in browserele mentionate mai sus a unei versiuni a pluginului Hangouts.

Pentru a initia un apel video, este necesar, in primul rand, o conexiune buna, de banda larga, la internet, si un procesor mai bun decat dual core cu frecventa mai mare decat 2 GHz.

Vom continua maine, in articolul Cum sa utilizam eficient Hangouts.

 

Daca aveti probleme sau doriti informatii despre baterii de laptop, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

S-auzim de bine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.