Cat de mare trebuie sa fie viteza de upload

Cat de mare trebuie sa fie viteza de upload?

 

Cat de mare trebuie sa fie viteza de upload? Stie cineva, s-a intrebat cineva, la achizitionarea unui serviciu de internet, cam cat de mare ar trebui sa fie viteza de upload?

Cat de mare trebuie sa fie viteza de upload? Stie cineva, s-a intrebat cineva, la achizitionarea unui serviciu de internet, cam cat de mare ar trebui sa fie viteza de upload?

Cat de mare trebuie sa fie viteza de upload? Stie cineva, s-a intrebat cineva, la achizitionarea unui serviciu de internet, cam cat de mare ar trebui sa fie viteza de upload? Sau macar stie cineva la ce-i foloseste o viteza mai mare de upload? Eu cred ca majoritatea utilizatorilor nu fac deosebirea dintre aceste doua caracteristici ale unui serviciu de internet, marginindu-sa la a spune „Nu merge bine, inseamna ca am un internet cu viteza mica, trebuie sa-l schimb cu o viteza mai mare”, el necunoscand ca viteza de download, cea din abonament, este absolut suficienta, iar pentru ca nu poate sa-si incarce clipurile pe cloud sau nu poate trimite un email cu un atasament de dimensiuni mai mari, nu este de vina aceasta ci viteza de upload!

Dupa cum am vazut in articolul „Testarea conexiunii la internet”, masuratoarea efectuata prin intermediul site-ului la http://www.speedtest.net ne ofera informatii nu numai despre viteza de download ci si despre viteza de upload. Ca si viteza de download, nici viteza de upload nu este garantata de furnizorul de servicii, decat, in unele cazuri, dar se plateste o taxa in plus.

Este de retinut ca viteza cu care urcati fisierele pe cloud sau postati clipurile video pe YouTube este dependenta si de viteza serverului cu care se interactioneaza, acesta limitand ferm viteza de incarcare, peste un anumit nivel. Mai clar spus, daca urci fisiere cu viteza maxima (limitata de server) de 2 Mbps, chiar daca ai o viteza contractata de upload de 50 Mbps, tot cu 2 Mbps vei urca fisierele.

Dar, dupa cum zice o vorba, „operatia a reusit, pacientul e mort” :) , este foarte posibil sa va confruntati cu situatia ciudata in care ati ales internetul corespunzator, atat din punct de vedere al vitezei de download cit si a celei de upload, totul e in regula dar… computerul se misca pe internet tot cu viteza de melc… Ce este de facut, veti citi in articolul de maine: „Masuri proprii pentru marirea vitezei de internet”.

 

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

 

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

 

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.