Care este cel mai bun browser web

Care este cel mai bun browser web?

 

Fiecare dintre noi are preferintele sale, in orice domeniu, astfel incat nici aici nu se poate da un raspuns universal valabil la intrebarea “Care este cel mai bun browser web”, fiecare din browserele din Top5 putand fi considerat a fi cel mai bun de catre utilizatorii sai, pentru ca fiecare are alte necesitati si alt sistem de calcul, mai nou sau mai putin nou, deci cu mai multe sau mai putine resurse.

Care este cel mai bun browser web

Care este cel mai bun browser web

Indeobste toata lumea este de acord ca cel mai bun browser este Chrome, chiar daca acesta nu mai este cel din tinerete, simplu si rapid ci „imbunatatit” frecvent cu multe tehnologii care nu sunt indeajuns de clare si utilizabile de catre utilizatorul obisnuit, care observa cu mirare ca ocupa din ce in ce mai multa memorie dar nu creste de fel in viteza si utilitate. Totusi, pentru majoritatea celor care au un computer suficient de nou, cu suficiente resurse, Chrome ramane cel mai bun browser.

In permanenta pe urmele lui se afla „Vulpea” de la Mozilla, browser Open Source care are o viteza comparabila cu a Chrom-ului, nevand insa si promovarea si popularitatea acestuia.

Norvegienii de la Opera, care au inventat multe din functiile prezente acum la majoritatea browserelor – cum ar fi Paste&Go, Tab-uri sau Speed Dial – au trecut si ei la Blink, motorul de randare al celor de la Google, dar… nu stiu sa iasa din umbra!

Un fapt absolut interesant si uimitor este ca in top se afla si browserul celor de la Apple – bineinteles varianta pentru Windows – browser foarte rapid si stabil, care are grupul sau de utilizatori care apreciaza simplitatea si performantele fara consum inutil de resurse. Arata super, iti da senzatia de imaculat, nu are enervanta bara de instrumente si incarca rapid pagina. Ca noutate interesanta, trebuie mentionat Top Sites, cu ajutorul acruia ai o vedere panoramica asupra site-urilor vizitate frecvenet, pe un singur ecran, fiind necesar doar un click pentru a-l accesa. Site-urile preferate pot fi fixate, astfel incat atunci cand deschizi browserul le paoti deschide foarte rapid. Remarcabil este si istoricul: daca incepi sa tastezi un cuvant, iti arata imediat in ce site-uri pe care le-ai vizitat se afla acesta. Si multe altele, merita sa-l incercati!

Internet Explorer-ul e mort, traiasca noul internet explorer: Edge! Acesta este browserul inglobat in Windows 10 si care va avea si el extensii – cum altfel? – si o functie de adnotare pe pagina web. Se pare ca Microsoft doreste sa renasca din cenusa, sub conducerea Satyei Nadella.

 

La intrebarea „Care este cel mai bun browser”, trebuie sa va informam ca in afara de aceste browsere de top, si in umbra lor, as zice, se afla multe altele, remarcabile, excelenta ca viteza dar si ca design, care consuma foarte putine resurse dar care nu au posibilitati sa-si faca publicitate, astfel incat sunt folosite de un grup restrans numeric, care au aflat despre el din diferite surse. Aceasta se vrea o astfel de sursa, asa ca cititi si urmatorul articol: Browsere excelente si necunoscute!

 

Daca aveti probleme, de orice fel, sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si va vom consilia si raspunde la toate intrebarile, la nivel profesional!

 

 

Va asteptam!

 

 

 

 

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.