Buy back laptop

Buy Back PC Laptop

Program Buy Back PC Laptop

Buy back laptop un serviciu care, datorita avantajelor pe care le ofera si datorita preturilor, isi face aparitia si in domeniul laptopurilor!

Tehnica de calcul a fost, este și va fi și în viitor o categorie ce aparatura cu o evoluție foarte rapidă datorata multitudinii de factori/componente care, în perioade scurte, din ce în ce mai scurte, se perfectioneaza, modernizeaza și se inmultesc!

Buy back laptop

Se inmultesc rapid softurile și cerintele de funcționare optima a acestora, crește extraordinar complexitatea sistemelor de calcul, apar componente noi iar cele vechi se modernizeaza, crește enorm volumul de date ce trebuie prelucrat/stocat și crește și viteza de procesare… toate acestea conduc la necesitatea de a schimba sistemul de calcul (desktop, laptop, notebook) cu un altul care sa îndeplinească necesitatile, și ele în creștere rapidă.

Buy back – a rascumpara

Aceasta stare de fapt a condus la aparitia – ca la autovehicule – sistemului „buy-back” pentru ca, normal, atunci când achizitionezi un laptop nou, trebuie să faci ceva cu cel vechi și… de ce să-l arunci dacă poți sa recuperezi o parte din banii pe care i-ai dat pe el? Ba mai mult: și dacă s-a stricat, nu mai funcționează și, din diverse motive (uneori o reparație nu se justifica pentru ca importarea pieselor, mai ales dacă sunt pe cale de disparitie, costa foarte mult) nu mai ai ce face cu el, poți beneficia de acest sistem. Piesele componente care sunt în stare buna pot ajuta la repararea altui laptop din aceeași categorie, la un preț convenabil, care sa justifice reparația.

Astfel, în sistemul buy back, când achizitionati un sistem de calcul de la noi, suma cu care se reduce pretul initial depinde de vechimea laptopului sau computerului pe care îl returnati, astfel:

 • 1 –  3 luni vechime – prețul de nou, actualizat* (PA) redus cu -10%;
 • 3 –  6 luni – PA – 20%;
 • 6 – 12 luni – PA – 50%;
 • 12 – 24 luni – PA – 75%;
 •  >24 luni – PA – 90%

                                .

* prețul nou, actualizat se refera la prețul cu care se vinde în magazinele de specialitate, la data când se aduce produsul (în câteva luni, prețul pe piața al produsului poate avea scăderi semnificative).

 

În cel de-al dolea caz, în care nu cumparati un produs nou sau similar de la noi prețurile vor fi  urmatoarele:

 • 1 –  3 luni vechime – prețul de nou, actualizat* (PA) x 80%;
 • 3 –  6 luni – PA x 70%;
 • 6 – 12 luni – PA x 40%;
 • 12 – 24 luni – PA x 15%;
 •  >24 luni – PA x 5%

Nu se primesc în sistemul buy back consumabilele – cartușe imprimanta, alimentatoare, baterii de acumulatoare pentru laptop –  și nu se iau în considerare licentele programelor instalate pe sistemele aduse.

Pentru a se aplica reducerile sau plata în sistemul buy back, produsele trebuie să fie în stare de funcționare. Pentru aparatele care nu mai sunt în stare de funcționare sau au componente deteriorate fizic, se va face o estimare funcție de vechimea echipamentului, gradul de deteriorare fizica, natura componentelor nefunctionale, componentele vitale ale acestuia s.a.m.d.

In cazul in care doriti sa optati pentru serviciul buy back, consultanti unul dintre operatorii nostri la telefoanele: 0721 049 875 si 0763 644 629

Fii la curent cu toate informatiile pe care le postam, ne poti urmari activitatea pe facebook sau direct pe site la sectiunea blog pc laptop, astfel, vei stii tot ceea ce postam pentru tine.

12 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Salut! Sunt interesat de un bay back. Am laptop Acer Aspire E1 – 572G, model V5WE2. Doresc un model mai nou/performant. Il folosesc la editare video. Ce optiuni am si la ce costuri? multumesc!

 2. Salut….am un notebook asus model r510v gaming….am încă garantie la el…dar vreau sa imi iau un desktop gaming….cum se procedează cu evaluarea?

 3. Am un workstation Xeon W3550 quad core de 3.02GHZ 20gb DDR3, gefore GT730 2gbddr3. Cat as primi pe el?

  • Buna ziua, pentru evaluarea laptopului va asteptam in una din locatiile noastre.

 4. Salut , am un pc foarte vechi cred ca are undeva la 10 ani sau poate mai mult.Pc-ul functioneaza si nu este deteriorat se poate realiza un schimb plus diferenta ?

  • Buna ziua!
   Din pacate nu este e interes pentru noi,insa putem tine cont sa va facem o configuratie mai buna la un pret competitiv!
   Va asteptam in oricare dintre locatii sa discutam!

 5. Buna seara! As dorii sa vând un laptop Toshiba Tecra 8800,in stere de functionare, ce suma îmi puteți oferii pe el? Mulțumesc frumos !

  • Buna ziua!
   Va asteptam la sediu sa ii facem o evaluare !

 6. Buna ziua,

  Am de vanzare un calculator+monitot AMD Athlon
  Sistem PC – stare bună de funcționare.
  Calculatorul are monitor, tastatură,mouse.
  Windows XP Proff instalat versiune 2002 SERVICE PACK 2, V 2096
  AMD Athlon(tm) XP 2200 + 1,80 GHZ
  1,25 GB of RAM
  Monitor LCD : 17″ inch
  Cat imi puteti oferi pe el?

  Multumesc

  • Buna ziua, acest produs nu prezinta interes de achizitionare. Va multumim, o zi buna

 7. As dorii sa vând un acer Ferrari 4000, în stare buna de funcționare, ce suma îmi puteți oferii pe el? Mulțumesc frumos !

  • Buna seara,

   evaluarea este gratuita si se efectueaza pe loc in functie de componentele vitale ale laptopului dvs.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Cum stricam laptopul inca bun | Service Laptop Bucuresti - […] – desi nu prea e corect, dar e bine pentru noi, daca il aduceti la schimb J – sa …
 2. Cum mentinem laptopul mereu tanar | Service Laptop Bucuresti - […] Daca nu se pot obtine rezultate multumitoare, trebuie schimbat laptopul, poate chiar prin sistemul „buy-back” de la firma noastra! …