Boxe Wireless pentru device-uri Android si iOS

Boxe Wireless pentru device-uri Android si iOS

 

Boxe Wireless pentru device-uri Android si iOS

Boxe Wireless pentru device-uri Android si iOS

Pentru posesorii de echipamente cu sistem de operare Android sau iOS (tablete, smartphonuri), Samsung Electronics a lansat o noua gama de boxe wireless performante – Wireless Audio 360 – care emit sunetele in toate directiile. Modelele R1, R3 si R5 au o interfata de control tactila mult simplificata, modificarile putand fi facute prin simpla alunecare sau apasare pe partea de deasupra a boxelor.

Pentru ca Samsung a promis ca le va da utilizatorilor un continut audio de cea mai inalta calitatate pe dispozitivele proprii, a incheiat un acord cu serviciul online de streaming Qobuz pentru a oferi acces la un continut de cea mai inalta calitate si a oferi cea mai buna experienta de pe piata in domeniul audio.

 

Boxe Wireless pentru device-uri Android si iOS - Philips BT6000B

Boxe Wireless pentru device-uri Android si iOS – Philips BT6000B

In tabara cealalta, a concurentei, Philips vine cu BT6000B, care, asemeni cu boxa Samsung, reda sunetele tot la 360 grade. Este wireless si poseda si tehnologie NFC (Near Field Communications), care permite conexiunea wireless si schimbul de informatii intre doua device-uri care sunt la mica distanta unul de celalalt – mai putin de 10 cm. O noutate remarcabila este dotarea boxei cu un microfon care, in momentul receptionarii unui apel pe telefon, opreste redarea muzicii si preia functia de difuzor extern pentru telefon, astfel incat convorbirea se poate purta prin intermediul acesteia. Alta caracteristica speciala este functia anti-distorsiuni, care mentine un sunet de calitate chiar atunci cand volumul este dat spre maximum. Autonomia de 6 ore este data de bateria de LiPo. Pretul este in jur de 100 euro.

 

Boxe Wireless pentru device-uri Android si iOS - Sony SRS-BTX300

Boxe Wireless pentru device-uri Android si iOS – Sony SRS-BTX300

Sony are, in aceasta gama, SRS-BTX300 care are si ea facilitatea handsfree, are doua difuzoare (10+10 W) si radiator pasiv, si reda fisiere mp3 si are suport pentru redarea formatelor AAC si apt-X prin sistemul Digital Sound Enhancement Engine. Autonomia este de 8 ore, greutatea 1,6 kg., designul – carcasa este din aluminiu mat – elegant si are conectare NFC si este compatibila si cu telefoanele cu sistem de operare windows.

 

Auditie placuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.