BitDefender Internet Security – noutati 2015

BitDefender Internet Security – noutati 2015

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security 2015

 

Bitdefender Internet Security are si caracteristici nou introduse, prezente in varianta 2015, care sunt foarte importante si necesare:

 • BitDefender Profile – o caracteristica deosebita care optimizeaza sistemul pentru activitatea pe care o desfasori pe computer. Dupa o perioada de „invatare”, BitDefender va optimiza computerul functie de ceea ce faci – lucru, jocuri sau filme – si va opri programele care nu participa la activitate, eliberand resursele pentru a fi folosite in activitatea curenta. Exista patru profile: Standard, Work, Game si Movie. Ce poti sa-ti doresti mai mult?
 • Optimizarea computerului – se face cu un singur click prin intermediul functiei „One-Click Optimizer”; se optimizeaza, browserul, se face spatiu pe hard disk, se repara registrii.
 • Performanta maxima – prin intermediul functiei Tune-Up se accelereaza descarcarile, se curata hard disk-ul, pentru a elibea spatiul ocupat inutil, se face sistemul mai rapid.
 • Eliminarea vulnerabilitatilor – supravegheaza prin intermediul „Vulnerability Scanner” si vede mult mai rapid potentialele amenintari oferind link-uri pentru actualizare aplicatiile vulnerabile.
 • Internet Banking securizat – protejeaza tranzactiile online prin intermediul brawserului Web securizat.
 • Plati online cu un click – se stocheaza toate datele – ID-ul utilizatorului, username-uri, password-uri, conturi, carduri si alte i nformatii imprtante – iar apoi completeaza automat datele de pe factura in timpul platii.

Bitdefender Internet Security este produsul cel mai uzual, care indeplineste cerintele majoritatii utilizatorilor. Mai exista doua oferte ale acestui produs, cu urmatoarele diferente:

 • Antivirus Plus 2015 – nu are modulele „Filtru Firewall”, Anti-spam si Control Parental;
 • Total Security 2015 – are in plus modulele „Stocare sigura online – Bitdefender Safebox”, „Dispozitiv Anti-Theft” si „Criptare fisiere”.

Referitor la cerintele de sistem pe care trebuie sa le indeplineasca sistemul pentru o functionare la intreaga capacitate, ele nu sunt foarte restrictive:

 • Procesor: minim 800 MHz – recomandat Core Duo 1,66 GHz sau echivalent;
 • Memorie RAM: 1 GB (Win XP), 1,5 GB (Win Vista, Win 7), 2 GB (Win 8, Win 8.1)
 • Spatiu pe hard disk: min. 1,8 GB (din care 800 MB pe unitatea de sistem), recomandat 2,8 GB (din care 800 MB pe unitatea de sitem).

Daca doriti sa testati acest pachet de programe de protectie, firma Bitdefender Internet Security”, care este oferit de firma producatoare Softwin / BitDefender cu 6 luni licenta gratuita! Sau sunati la 0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor).

S-auzim de bine!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.