TOP 5 Cele mai bune laptopuri HP

Cand ne gandim la laptopurile HP,cateva lucruri ne vin imediat in minte:design elegant,tastatura si touchpad comfortabile si nu in ultimul rand,sistemul de sunet perfomant.Dar nu toate modele sunt foarte reusite.De aceea, ne-am hotarat sa postam TOP 5 Cele mai bune laptopuri HP.

 

HP ZBook 15

Laptop-ul de 15.6 inch ZBook 15 e foarte puternic.Construit pentru a face fata celor mai performante soft-uri sau jocuri,acest laptop combina un procesor Intel Core  i7 Haswell de 2.7 GHz cu o placa video Nvidia Quadro,16 GB RAM si un port Thunderbolt pentru transferuri de date rapide.

HP Pavilion g6z-2200

Laptop-ul Pavilion g6z-2200 poate fi considerat ieftin in comparatie cu celelalte modele,insa ofera foarte mult facilitate.Are procesor AMD,display de 15.6 inch si ofera o experienta solida in folosirea Windows-ului 8,avand si un sistem audio Dolby destul de zgomotos.

HP EliteBook 2570p

Daca esti in cautarea unui notebook business cu masuri de securitate solide si component care sa dureze in timp,acest laptop ar trebui sa fie printer primele din lista.Acest laptop ofera o performanta foarte buna,o carcasa MILSPEC,sistemul software de protectie sporita HP si o varietate de porturi si unitate optica care in mod normal nu le vezi la un laptop de aceasta dimensiune.

HP Pavilion 14 Chromebook

Cele mai multe chromebook-uri sunt mici,cu un ecran de 12 inch,insa acesta este construit pentru a oferi o mai buna experienta video si foto cu un display wide-screen de 14 inch.Avand si o tastatura comfortabila full-size ,acesta ofera calitatea adevarata a unui Chromebook de la HP.

HP EliteBook Folio 947OM

Acest model este un model business cu un design elegant,timpul de botare este scurt iar sistemul software de securitate este foarte puternic,cu capacitate de blocare completa.De asemenea are in plus un port Ethernet dar si unul VGA,iar bacteria dureaza peste 7 ore.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.