Pret instalare Windows

Pret instalare Windows

Instalare windows2 v3

Daca ati ajuns pe site-ul PC Laptop, inseamna ca v-a interesat un ”pret instalare Windows” si, indiferent de motorul de cautare folosit, acesta v-a indrumat exact unde trebuie! Sigur ca ati vazut mai multe site-uri, preturi foarte diferite, unele pentru instalare la firma, altele pentru instalare la domiciliul clientului, cu sau fara pret de transport… si daca v-ati oprit la noi inseamna ca aveti o logica si un spirit de observatie foarte bune!

Intr-adevar, majoritatea site-urilor spun adevarul doar pe jumatate, adica, spre exemplu, costul instalarii este foarte mic, se face la domiciliul clientului dar se adauga transportul (daca e cu taxi-ul,
se mareste binisor nota de plata!) sau fara transport (zic ei ca este gratis) si pretul, deasemenea, mic, si in acest caz este vorba, probabil, de instalarea sistemului (indiferent care: XP, Vista, 8, 8.1,10) si atat! Adica (mai ales in cazul XP) se percepe un alt cost pentru instalarea driverelor si alte costuri pentru instalarea programelor absolut necesare: Adobe Reader, browsere (Chrome, Firefox, Safari), Playere audio-video, arhivatoare, MS Office (Word, Excel, Power Point) sau StarOffice etc. , ori se instaleaza programe piratate, care nu au toate facilitatile sau care necesita o noua licentiere dupa o perioada de timp. Si sa nu uitam de programul antivirus – daca nu instalam o varianta de Linux – acesta, este, pentru utilizare “casnica” gratuit, sa nu acceptati sa platiti pentru instalarea lui decat, eventual, daca vi se ofera un pachet complex (Firewall, Antivirus, Antispyware, Anti-Theft, Antispam, eventual cu modul pentru retea si unul pentru e-mail) si daca firma respectiva are dreptul de a vinde aceste licente.

O alta problema careia trebuie sa ii acordati o mare atentie este cea a documentelor, fotografiilor, filmelor, clip-urilor, care trebuiesc salvate inainte de a se incepe operatiunea de re-instalare a Windows-ului, atentie, pentru toti user-ii! Aici sunt doua variante: ori vi se va solicita o alta suma pentru efectuarea backup-ului ori nu o sa-i intereseze acest aspect, considerand ca este problema dumneavoastra si atunci sunteti in pericol de a pierde date importante din calculator.

Un pret instalare Windows  disimulat se practica prin metoda aplicata de multe service-uri este aceea de a  defalca operatia de reinstalare Windows in mai multe parti, fiecare cu pretul ei, cum ar fi, spre exemplu:

 

 • Instalare Windows – 10 E
 • Optimizare si configurare Windows – 5 E
 • Instalare drivere de sistem Windows – 10 E
 • Instalare drivere de Windows, de fiecare componenta – 3 E
 • Instalare antivirus – 10 E
 • Instalare antispyware – 10 E
 • Instalare Firewall – 10 EPret instalare Windows
 • Instalare Spamkiller – 10 E
 • Actualizare Antivirus-Antispyware-Spamkiller- Firewall – 10 E
 • Instalare suita Office – 5 E
 • Instalare programe diverse/jocuri – 2 E
 • Instalare codec-uri pentru filme si muzica – 5 E
 • Optimizare programe sau jocuri – 5 E
 • Instalare-configurare program de tip torrent (uTorr, DC++) – 10 E
 • Backup fisiere – 13 E/ora
 • Backup drivere sistem, mesaje e-mail, setari – 15 E
 • Backup sistem instalat – 13 E/ora

 

Adunati ceea ce va este necesar si vedeti la ce suma ajungeti, si uitati-va si de unde ati pornit: 10 E – Instalare Windows! Daca solicitati si deplasarea la domiciliul dumneavoastra, se adauga si pretul transportului.

Oferta de pret pentru instalarea sistemului de operare oferita de PC Laptop este:

50 ron windows (xp, vista, 7, 8.0, 8.1 sau 10) + drivere
70 ron windows (xp, vista, 7, 8.0, 8.1 sau 10) + drivere + utilitare (office, antivirus, browser, media player, adobe, java,blocker,torrent)

30 ron pentru copiere si salvare date inainte de instalare (chiar si in cazul in care sistemul de operare este inaccesibil)

Durata intregului proces este de circa 2h cu exceptia timpului necesar pentru salvarea datelor.

PC Laptop – in articolul Pret instalare Windows – oferta PC Laptop

28 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Locuiesc in Ploiesti, am un laptop SONY VAIO 2006! care a trecut prin multe incidente. La ora actuala, nu numai ca este vechi dar este mai incet decit acum 2 ani! Doresc sa incerc sa fac ceva ca sa maresc viteza la cpu! Poate sa install unele programe pe alt drive? poate sa eliminati ceva de pe C ? Daca re-install windows 7, editia in limba engleza, poate ajuta? Doresc sa ma contactati prin email si sa-mi spuneti daca puteti sa faceti ceva sa ma ajutati?
  multumesc

 2. Duminică lucrați unde va gasedc

 3. Buna ziua! După ce instalați Windows 10 îl și activati cu license key?

  Multumesc anticipat!

 4. Unde va găsesc ?

 5. Ași dori o instalare win7 pe laptop , contactati-ma(0784368583) pentru astăzi

 6. unde va gasesc,doresc instalare windows10,am stick

 7. Am un laptop Acer Aspire 5 A515 -51G-518R cu windows 10 si de la ultima actualizare imi da eroare 43 la driverul placii video si dupa pornire laptopul se restarteaza in loop continuu dand eroarea Watchdog violation. Am rencercat sa reinstalez toate driverele si sa actualizez Bios-uldar erorile continuua ..Vreo idee?

 8. Am in laptop Asus are sistem de operare limux si as vrea Windows 10 e nou

  • Buna ziua ! Va asteptam in service. Operatiunea costa 70 RON si se poate face in cateva ore. Nu este nevoie de programare.

   Cu drag,
   Echipa PC Laptop

 9. Instalare licenta Server Windows 2016 — ce pret aveti pentru acest serviciu?
  multumesc!!!

 10. salut … puteti rezolva problema cu blackscreen si sa imi puneti windows 10 pro eu am windows 8.1.. si cat m-ar costa?

 11. Instalati si in cluj am un hp nou si as vrea un windows 7 + drivere cat ma costa?

  • Buna ziua ! Sediile noastre sunt in Bucuresti, daca doriti putem prelua echipamentul de la dvs. prin curier.

 12. Buna seara! Este vorba despre Windows 10 Home sau Windows 10 Pro?

  • Buna ziua, oricare varianta doriti dvs.

 13. Buna seara. Am un laptop cu sistemul de operare Endless OS, si as o dori sa schimb sistemul pe Windows 10/8. Cat o sa ma coste? Apreciez.

  • Buna ziua, operatiunea costa 70 RON. Va asteptam in service !

 14. Buna seara. Puteti schimba mufele USB de la un laptop? Si daca da, cat m-ar costa sa faceti asta + instalare windows?

  • Buna ziua ! Sigur ca da ! Schimbarea acestora costa circa 150-200 RON in functie de modelul echipamentului + 70 RON instalare Windows.

 15. Buna ziua
  Am un laptop nou , de gaming dar fara SO , doar dos .
  Cat ma costa si unde va gasesc luni dimineata ?
  Multumesc

 16. buna seara! am pc si uneori imi da eroare,la pc adica. cand il pornesc se vede ecranul negru dupa isi porneste singur foarte rar si la RDS imi da pe youtube eroare încercaţi din nou si la Repornire nu se Reporneste foarte repede si am key licenta, dezactivata. si luat de pe un program de key, si am mai luat de pe un website un virus calul trojan. si l-am sters cu un antivirus problema e ca trebuie reinstalat windows si am windows 10 pro in Romana ?

  • Buna ziua ! Va asteptam in service pentru diagnosticarea echipamentului.

 17. Buna am un leptop asus abia cumparat cat mar costa instalarea de windows 10 si chrome la firma

  • Buna ziua ! 70 RON Windows + Drivere + utilitare.

 18. Buna ziua Am un laptop MSI CR630 care are urmatoarele defecte : balamalele de la capac trebuie schimbate de curatat de pref si de salvat anumire fisiere dupa care de instalat windows ? Cat ma costa toata afacerea Multumesc

  • Buna ziua ! Costul reparatie este de aproximativ 300 RON va asteptam in service pentru a vedea exact care sunt problemele !

 19. Buna ziua ! Ma confunt cu o problema la leptop- ul meu…in momentul in care incerc sa instalez ceva se inegreste ecranul si deconecteaza ! Mentionez ca am vericat si un alt incarcator si rezultatul e acelas…posibilsa fie windows- ul ? Va multumesc anticipat !

  • Buna ziua!
   Puteti eleimina prima data posibilitatea software!