Piese laptop: noi sau second-hand?

Piese laptop: noi sau second-hand?

 

Cine cauta piese laptop a gasit pe cine trebuie! PC Laptop dispune si de magazin propriu unde puteti gasi orice piese laptop, noi sau second-hand, pentru ca noi preluam laptopuri, le dezmembram, verificam fiecare componenta in parte si apoi le utilizam la reparatii sau, daca sunt solicitari, si la vanzare.

Piese laptop

Piese laptop: noi sau second-hand?

O parte din clientii nostri au recunoascut cinstit ca au avut o parere preconceputa si negativa referitor la utilizarea de piese laptop second-hand (sunt vechi, functioneaza prost, pot sa se strice maine pentru ca sunt obosite…), dar ca si-au schimbat-o radical in urma experientei placate pe care au avut-o prin colaborarea cu noi, laptopurile care au trecut pe la noi fiind in buna stare de functionare la mult timp dupa expirarea perioadei de garantie! Este foarte adevarat ca pot fi si piese laptop obosite sau care functioneaza defectuos, dar asta depinde de modul in care a fost utilizat laptopul – intensiv sau moderat – si tocmai pentru a evita aceste situatii, noi dam garantie pentru lucrarea pe care o facem. Inainte de a le scoate la vanzare sau folosi in repararea unui laptop, noi le verificam atent, nu numai vizual (urme de supraincalzire, vopsea arsa, integritate compromisa) ci si cu instrumentele de masura si control din dotare; in ultima instanta, daca avem un cat de mic dubiu, chiar inlocuindu-le intr-un laptop propriu si testandu-le in functionare normala dar si in anduranta (laptopul putand functiona pana la 24 de ore continuu pentru a vedea daca se incalzeste excesiv sau daca da rateuri in functionare).

Firma noastra – PC Laptop –  in afara de service, va pune la dispozitie si piese laptop noi, prin intermediul propriului magazin, unde puteti gasi ceea ce va intereseaza printre cele peste 20.000 de repere  existente! Astfel, lista cuprinde hard disk-uri, memorii RAM, placi de baza, procesoare, tastaturi, display (si pentru laptop si pentru tableta), coolere sau sisteme complete de racire, balamale, elemente de carcasa, baterii, alimentatoare display, boxe si alte componente diverse (webcam, unitate optica, modul wirwless, antene wireless, cable si panglici conectoare, butoane, TouchPad-uri), iar la categoria “Dezmembrari” veti gasi, grupate pe tipuri de laptopuri, piese laptop second-hand si starea in care se gasesc:  buna sau foarte buna! In general piesele laptop sunt extrase din laptopuri   la care s-a defectat placa de baza, restul subansamblelor fiind in buna stare de functionare.

O ultima informatie importanta: daca aveti un laptop care este defect si nu doriti sa-l mai reparati sau care prezinta o defectiune care nu mai poate fi reparata din cauza ca nu se mai gasesc piese sau din cauza ca pretul reparatiei este mare si nu se mai justifica reparatia, il puteti aduce la noi, il preluam pentru piese laptop si obtineti o reducere de pret pentru noul laptop, in cazul in care il achizitionati de la noi. Ne auzim la 0763 644 629 sau 0765 941 097 pentru orice problema “spinoasa” pe care o aveti, fie ea si software, nu numai hardware!

 

Ne auzim la 0763 644 629 sau 0765 941 097! Numai bine!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.