Laptopuri recomandate cu pret sub 2000 lei

Laptopuri recomandate cu pret sub 2000 lei

 

Laptopuri recomandate cu pret sub 2000 lei - ASUS A541UV-XX366D

Laptopuri recomandate cu pret sub 2000 lei – ASUS A541UV-XX366D

Laptopuri recomandate cu pret sub 2000 lei sunt mai multe, astfel incat preferintele fata de un producator sau altul isi pot spune cuvantul, in acest caz, noi vom prezenta un laptop de la Asus intrucat consideream ca, in acest produs, raportul performanta / pret este cel mai bun dintre cele existente in aceasta categorie de pret.

Inainte de a detalia alegerea pe care am facut-o, trebuie sa spunem ca laptopurile din aceasta gama de preturi sunt, normal, mai sus decat cele prezentate in articolul precedent, pentru ca au un procesor mai bun, din gama i3 si i5, placa video dedicata cu memorie proprie, nu share-uita din RAMul laptopului, chiar daca „imbinarea” acestor doua elemente nu este „la varf”, in cele mai multe dintre cazuri – din cauza limitarii la un pret scazut – asa incat vom gasi ori un procesor mai bun, dar cu placa video integrata, ori un procesor mai slabut dar cu o placa video dedicata si destul de buna. De aici rezulta faptul ca alegerea va apartine, in functie de utilizarea pe care o veti da laptopului, ambele variante fiind optime pentru un tip de lucrare care urmeaza a se efectua cu ajutorul lui.

Laptopul de top din aceasta gama de preturi este un Asus, si anume ASUS A541UV-XX366D, pe care il puteti cumpara – este in stoc la ora aceasta – la pretul de 1.999.99 lei, urmand link-ul din denumire.

Laptopul are o structura bazata pe procesorul Intel Core i5 – 6198DU Skylake, cu doua nuclee, in tehnologie 14 nm, la 2300 MHZ., dar care in mod Turbo Boost ajunge pana la 2800 MHz. si cu procesor grafic HD Graphics 510 si un RAM de 4 GB DDR3L la 1600 MHz., care poate fi dusa pana la 16 GB. Dupa cum spuneam, de regula, „combinatia” procesor – placa video (acestea fiind cele mai scumpe componente), este dezechilibrata. In acest caz – si acesta este motivul acestei alegeri, combinatia este optima, placa video, dedicata, fiind destul de performanta: nVidia GeForce 920MX cu memorie 2 GB DDR3 in tehnologie nVidia Optimus. Perormantele acesteia se pot vedea pe un display de 15,6” LCD LED, cu o rezolutie HD – 1366 x 768.

Celelalte componente sunt destul de obisnuite: hard de 1 TB la 5400 RPM, DVD RW, microfon si difuzoare, camera web, cititor de carduri SD – SDHC – SDXC, si porturile, normale de acum, USB 3.0, USB 2.0, HDMI, VGA, RJ-45 si jack audio, la care se adauga – surpriza! – un port USB Type-C.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.