Laptopul pentru toti

Laptopul pentru toti

 

Cred ca aproape toti posesorii de computere viseaza la unul pe care sa-l poata lua cu ei oriunde se duc, pentru a avea la indemana, tot timpul, fisierele de care are nevoie, fie ele de serviciu, fie personale, adica de un laptop. Laptopul ESTE un instrument de lucru, inlocuieste vechile agende de lucru si, in „secolul comunicarii”, ne ofera posibilitatea receptionarii si/sau transmiterii informatiilor oriunde ne-am afla, in toate formatele posibile: text, sunete, imagini sau imagini in miscare. De aceea am considerat util sa supun atentiei cititorilor acestui blog, un laptop care intruneste toate conditiile necesare utilizarii lui in orice domeniu, in afara, evident de jocuri de top si editari profesionale.

Laptopul pentru toti - Acer Aspire ES1-311-C6BX

Laptopul pentru toti – Acer Aspire ES1-311-C6BX

Este foarte greu sa alegi un obiect, mai ales un laptop, dintr-un numar foarte mare de variante constructive si design-uri, care mai de care mai atragatoare, dar tocmai aici e capcana! Unele laptopuri sunt foarte placute ca aspect sau prezinta in prim plan caracteristici forte cum ar fi un hard de 1T sau 4GB memorie video, dar au un procesor slab iar placa video nu utilizeaza nici pe de parte cei 4 GB pe care-i are, fiind o placa ieftina de fapt. Acestea sunt „metode” de marketing – necinstite din punctul meu de vedere, pentru ca i se ascund cumparatorului neavizat niste informatii importante – dar care pot determina cumpararea unui laptop la un pret mult mai mare decat ar fi normal daca am avea in vedere performantele pe care le ofera. Si atunci, solutia cea mai eficienta, si din punct de vedere financiar dar si din acela al calitatii laptopului cumparat, este apelarea la profesionisti – numerele de telefon 0721 049 875 si 0763 644 629 sunt dintre cele de preferat – care va vor consilia cu profesionalism in vederea achizitionarii celui mai bun laptop, cu o valoare ca mai mare a raportului performanta / pret. Si pentru ca ati ajuns aici, fiind, deci, cititori ai blogului nostru, iata laptopul care, in acest moment, pare sa fie cel mai indicat, avand in vedere criteriile expuse mai sus: laptopul pentru toti!

Laptop Acer Aspire ES1-311-C6BX cu procesor Intel® Celeron® Quad Core™ N2940 1.83 GHz, 13.3″, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Linux, Steel Gray – il gasiti la eMAG cu 1100 lei sau 970 lei resigilat. Nu este mare dar nici mic, diagonal de 13,3” fiind optima si datorita tehnologiei Acer BluelightShield TM care reduce oboseala ochilor prin cele 4 moduri inteligente de afisare. Display-ul este LCD TFT HD CineCrystal, cu iluminare de fundal cu LED-uri astfel incat imaginile sunt senzationale. Alte caracteristici: USB 3.0 si USB 2.0, Bluetooth 4.0, Wireless 802.11 b/g/n, camera web HD 720p, cititor de carduri, , totul in doar 1,6 kg.!

Daca doriti, cititi si care este cel mai tare laptop premium de la Samsung!

Nu ezitati sa sunati la numerele de telefon 0721 049 875 si 0763 644 629 pentru orice informatie sau sfat de care aveti nevoie! Suntem alaturi de dumneavoastra nu numai cand aveti ceva de reparat ci si atunci cand aveti nevoie de consiliere!

 

 

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.