Curatare Laptop Bucuresti

Curatare Laptop Bucuresti


Curatare Laptop de praf profesionala intr-un timp rapid. Praful este principalul inamic ce sta la baza supraincalzirii si defectiuni laptop-urilor.

Praful acumulat intr-un laptop devina ca o manusa ce nu permite racirea microprocesoarelor, ce duc la supraincalzirea placii de baza si defectarea componentelor periferice (placa video arsa, hard disk ars, ecran ars, topire carcasa, topire taste).

Particulele de praf pot patrunde in cele mai ascunse locuri dintr-un laptop, iar in contact cu umiditatea, acest poate produce condens, astfel scurtcircuitarea este iminenta.

Curatarea laptopului de praf este o operatiune complexa ce necesita experienta si cunostinte tehnice fiind necesare cateva ore bune (de regula 2h – 24h in functie de model) pentru efectuarea in siguranta a procesului de reconditionare a sistemului de racire.

In procesul de curatare laptop include: curatarea coolerului de praf, schimbare pasta termica (termoconductoare), schimbare pasta procesor, schimbare pasta placa video,  refacere sistem de racire, reconditionare cooler (acolo unde exista posibilitatea), curatare placa de baza de praf.

Semne distintive ale laptopului ce necesita curatare:

  • temperatura excesiva, supraincazire neobisnuita
  • laptopul se inchide brusc fara sa afiseze vreo erroare
  • laptopul se inchide brusc cand se deschid aplicatii, programe sau filme
  • coolerul laptopului ruleaza la viteza maxima
  • cooler zgomotos (paletele coolerului lovesc patura de praf acumulata in timp)
  • laptopul se blocheaza si este supraincalzit
    curatare laptop profesionala

Nu asteptati ca laptopul sa va dea astfel de semne, ci prelungitii durata de functionere printr-o curatare periodica la circa 6-12luni.

Pretul curatarii unui laptop este de quantum 85 ron. Acorda-ne un like pe facebook si noi iti facem discount la curatare laptop de la 85 ron la 70 ron.

Faceti-va acum o programare pentru serviciul de curatare laptop, iar noi vom remedia problema intr-un interval de circa 30-120min.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.