Cele mai des intalnite probleme hardware la un laptop

crash-computer

1.Laptopul nu porneste deloc

Laptopul nu se deschide deloc,in ciuda eforturilor tale.Sunt cateva posibilitati ce au dus la aceasta problema.Prima si cea mai usoara ar putea fi bateria epuizata complet din cauza unui adaptor care nu functiona tocmai cum trebuie.

A doua ar fi mufa jack care trebuie inlocuita deoarece nu face contact cu placa de baza.

Iar cea mai grava problema este cea in care placa de baza este defecta.In acest caz,cel mai bine ar fi sa te duci sa iti cumperi un nou laptop.

2.Laptopul porneste,insa ecranul nu

Totul pare sa fie in regula,cu exceptia ecranului care nu arata nicio imagine.Asta ar putea fi rezultatul unei probleme de memorie –una dintre memorii are o defectiune iar laptopul refuza sa porneasca.

In acest caz ar trebui sa iei in considerare contactarea echipe PC Laptop pentru o diagnosticare gratuita a problemei tale.

3.Se deschide si se inchide incontinuu

Aceasta defectiune arata o problema la placa de baza.De asemenea poate fi si o problema cu memoria,si daca se dovedeste a fi asa,ai scapat usor.Daca in schimb e placa de baza,mai bine iti cumperi un nou laptop.

4.Scoate un sunet ciudat

De cele mai multe ori acest sunet este produs de cooler sau de hard disk.In oricare caz,unele parti din laptopul tau ar trebui curatate sau inlocuite.Afla care componenta este responsabila pentru scoaterea acelui sunet oribil si scapa de ea.Daca nu doresti sa pierzi garantia sau sa eviti alte probleme,echipa PC Laptop ofera servicii de curatare laptop la cel mai bun pret.

5.Ecranul albastru ce arata ca laptop-ul esueaza.

Laptopul se inchide,se inteapa sau arata acea eroare pe fundal albastru inchis.Poti simti de asemenea ca e si foarte fierbinte dedesubt.Asta este de obicei o problema din cauza temperaturii ridicate ca effect al coolerului plin de praf.Procesorul se supraincalzeste si se inchide.O simpla curatare laptop ar trebui sa fie sufficient pentru a scapa de aceasta problema.

Pentru alte defecte ale laptopului dumneavoastra apelati la numarul de telefon 0721.049.875  sau folositi pagina de contact.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.