Ce viteza de internet iti este necesara

Ce viteza de internet iti este necesara

 

Ce viteza de internet iti este necesara

Ce viteza de internet iti este necesara

Ce viteza de internet iti este necesara si de ce, sunt urmatoarele intrebari la care vom incerca sa raspundem in randurile care urmeaza. Romania s-a situat mereu in topul statelor cu cea mai mare viteza de internet, la nivel mondial, cateva orase din Romania figurand chiar in top 10, dupa un clasament publicat de Ookla Net Index anul trecut (Singapore, Hong Kong, Ploiesti – 102,35 Mbps –  , Iasi – 101,43 Mbps), dar si alte orase, cum sunt Bucuresti (95,18 Mbps), Timisoara (86,55Mbps), Galati (83,24 Mbps), Constanta (77,73 Mbps), Cluj-Napoca (75,14 Mbps) depasesc mari metropole cum sunt New York sau Tokio. De asemenea, pretul unui Megabit oferit in Romania de furnizorii de internet este unul dintre cele mai mici, 0,71 $, fiind pe locul 3, dupa Rusia si Bulgaria!

Ce viteza de internet iti este necesara

Ce viteza de internet iti este necesara

Prin urmare, este simplu si usor sa faci un abonament pe doi ani, foarte performant, dar… de care nu ai nevoie! Pur si simplu nu poti sa-l folosesti! O viteza fantastica de 1 Gbps o poti contracta pentru 50-60 lei, in timp ce americanii platesc pentru o asemenea viteza de cinci pana la zece ori mai mult! De ce nu poti sa o folosesti? Pentru ca nu detii hardware-ul necesar pentru a accesa internetul cu o asemenea viteza, majoritatea utilizatorilor abia daca pot accesa o conexiune de 50 Mbps.

Sa o luam metodic! La semnarea unui contract de prestari servii de internet, va uitati la rubrica „viteza” si cititi „pana la 300 / 500 … Mbps”. Odata acceptat acest „pana la”, nu veti mai putea face nici o contestatie asupra calitatii serviciului de internet oferit! E drept ca acesta variaza foarte mult in functie de foarte multi factori, incepand cu infrastructura zonei in care se ofera serviciul si de numarul de utilizatori de internet conectati la retea, de ora la care il folositi si pana la reteaua proprie, din casa sau din birou. Este clar, deci, ca niciodata nu vi se va oferi o garantie asupra unei viteze anumite de download.

Un al doilea motiv pentru care trebuie sa va ingrijorati este… cel din articolul de maine: „Cum aleg abonamentul de internet”.

 In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.