Alte moduri interesante de utilizare YouTube

Alte moduri interesante de utilizare YouTube

 

Alte moduri interesante de utilizare YouTube - pe televizorAlte moduri interesante de utilizare YouTube - pe televizor

Alte moduri interesante de utilizare YouTube – pe televizor

Alte moduri interesante de utilizare YouTube sunt cele care permit vizionarea / vizualizarea continutului media de pe YouTube in conditii maxime de confort, fara a fi nevoit sa stai zeci de minute in sir intr-un scaun, cu ochii atintiti intr-un ecran nu intotdeauna suficient de mare ca sa poti sta la o distanta confortabila de el, si nu intotdeauna cu posibilitati de redare suficient de inalte calitativ. Un astfel de mod este vizualizarea serviciilor on-line ale YouTube pe un televizor. Utilizarea este extrem de simpla, se utilizeaza doar o telecomanda si / sau o tastatura. Interfata poarta numele de You Tube Leanback si se acceseaza nemaipomenit de usor, prin tastarea literelor „tv” dupa denumirea „youtube”, adica „youtube.com/tv”. Se va deschide un ecran ca in fotografia alaturata, in care veti putea cauta clipul dorit sau categoria din care vreti sa vizionati ceva.

Alte moduri interesante de utilizare YouTube

Alte moduri interesante de utilizare YouTube

Interesant este ca puteti viziona pe televizor clipuri sau filmulete trimise din aplicatia YouTube de pe telefon, pe televizor! Sa vedem cum se poate realiza aceasta.

De fapt, ce trebuie sa realizam? Conectarea telefonului mobil cu televizorul. Prima data trebuie sa facem click pe cele trei buline din stanga – sus. Va aparea un meniu din care va trebui sa selectati „Pair Device”. Va aparea un cod de 12 cifre, pe care trebuie sa-l introducem in aplicatia de pe mobil si… gata conectarea! Pe mobil, in aplicatia de care vorbeam mai sus, facem la fel: click pe cele trei bulinute din dreapta – sus iar apoi Setari, din care vom alege, evident, „Connected TVs”, se opteaza, in continuare, pe „Add a TV”, se tasteaza codul obtinut mai sus si, in final, se apasa „Add”.

Pentru a viziona pe TV un clip, il alegem, pe telefonul mobil si apoi, dupa ce il pornim, il conectam pa televizor cu iconul in forma de ecran din partea dreapta – sus. Vizionare placuta!

Departe de a avea pretentia ca am epuizat subiectul sau ca am prezentat toate modalitatile de a obtine ceea ce dorim de la acest serviciu online, You Tube, sper doar ca am prezentat cateva alte moduri interesante de utilizare YouTube care sa va fie utile si sa va faca viata mai usoara! J

Astept alte sugestii de la dumneavoastra, daca ceea ce am prezentat au fost cat de cat interesant.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.