Alte browsere necunoscute si remarcabile

Alte browsere necunoscute si remarcabile

 

Un alt browser excelent pe care l-am utilizat si il utilizez si acum este TORCH. Este la fel de rapid a precedentul, pentru unele site-uri este chiar mai rapid, si are o serie de „instrumente” pe care nu le are nici un altul, de aceea am ezitat daca sa-l clasez primul sau al doilea cel mai bun browser pentru Windows, evident, excluzandu-le pe cele din Big Five. Este creeat avand ca baza codul-sursa Chromium, ceea ce este o garantie ca are viteza de navigare excelenta.

 

In afara protectiei impotriva reclamelor agresive, pe care ti-o ofera implicit, mai are cateva „atractii” care fac din el un favorit pentru cei care au reusit sa-l gaseasca…

 

Alte browsere necunoscute si remarcabile - TORCH

Alte browsere necunoscute si remarcabile – TORCH

 • Media Grabber. Va permite sa descarcati muzica sau clipiri video cu un singur click, fara alte programe, convertoare sau extensii.
 • Torch Player. Ca o caracteristica deosebita, in afara design-ului deosebit, acesta va permite sa vizionati un clip chiar inainte de se fi terminat descarcarea.
 • Torch Music. Aveti muzica gratis, atat in browser cat si pe mobil si pe care puteti s-o impartasiti cu prietenii.
 • Torch Torrent. Este foarte rapid si simplu de utilizat, cel mai bun din toate – spun producatorii sai! J.
 • Torch Games. Sunt „tone” de jocuri gratuite care nu necesita descarcari sau incarcari de date, pur si simplu se utilizeaza, pentru pura distractie!
 • Torch Facelift. Iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza Facebook-ul utilizand una din uimitoarele teme puse la dispozitie de browser sau chiar, daca esti creativ si inspirat, poti sa-ti faci propria creatie!
 • Are un Manager de download cu care veti putea descarca, rapid si simplu orice fisier.
 • Are un Manager de motoare de cautare, foarte usor configurabil.
 • Interfata browserului este foarte frumoasa, simpla si intuitiva.
 • Este foarte usor de instalat de catre oricine, fara a fi necesare cunostinte deosebite.
 • Este un browser care nu are necesitati deosebite de sistem: minimum Pentium la 1 GHz. cu 512 MB RAM si 500 MB pe hard disk. Recomandat procesor de 2,4 GHz., memorie RAM de 2 GB si 4 GB spatiu liber pe hard.
 • Poate fi rulat in orice sistem de operare incepand cu Windows XP si terminand cu Windows 10 – cu un varf pe Windows 7, pentru care a fost creat si optimizat. Merge si cu OS X.

 

Alte browsere necunoscute si remarcabile - TORCH - Cele doua premii primite

Alte browsere necunoscute si remarcabile – TORCH – Cele doua premii primite

Daca vreti un browser „5 in 1”, instalati-l cu incredere! Veti avea descarcari de muzica (multe, foarte multe, milioane!) si clipuri, inclusiv torente, redari audio si video, toate intr-un loc! Si a primit si doua premii (vezi fotografia).!

 

 

 

Mai sunt si alte browsere necunoscute si remarcabile, inca 3 browsere de discutat, deci ne „intalnim” la „Browsere bune de care nu ati auzit”.

 

 

Daca doriti informatii detaliate despre computere sau programe, nu ezitati sa sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si profesionistii nostri IT va vor raspunde absolut la toate intrebarile, ba chiar la unele la care nici nu v-ati gandit! J

 

 

Va asteptam cu incredere!

 

 

 

 

 

1 comentariu. Ai ceva de adaugat?

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. as vrea un browser rapid,securizat,sa pot da f5 fara a da enter ca sa aprob refresh-ul, torch am mai avut dar pe jocul pe care il mai joc si eu,un joc super daca vreti sa vedeti despre ce este vorba puteti intra pe acest site:http://www.clanuri2.net
  eu vreau ceva gen opera,daca aduce si imbunatatiri si mai bine