Reparatii laptop Crangasi

contact service laptop pc bucuresti

Service-ul nostru de  laptopuri este situat la o distanta de 5 minute Metrou Crangasi,iar locatia este vis a vis de Piata Agroalimentara Crangasi, sector 6 Bucuresti.

PC Laptop ofera reparatii complete de a unui laptop cu defect mecanic sau electronic. Sansele de reusita a reparatiilor este de peste 80%, in cazuri laptopurilor care n-au mai fost in alte service-uri.

Inginerii nostri sunt calificativ pregatiti pentru orice fel de interventie asupra unui laptop. Interventiile de reparare a laptopurilor in functie de defect se vor efectua la sediul nostru sau in laborator propriu cu dispozitive performante de reparatie a laptopurilor la standarde RoHS (Restricţiile de utilizare a anumitor substanţe periculoase în echipamentele electrice şi electronice).

Odata ajunsi la sediul nostru veti primit o diagnosticare initiala gratuita si veti fi instiintat de la bun inceput cu un cost real al reparatiei, cat si durata necesarii interventiei.

Beneficiati de minim 3 luni garantie pentru orice interventie.

De ce sa alegi service-ul nostru Pc laptop ?

  • preturi diminuate pentru servicii de calitate
  • diagnosticare laptop gratuita
  • reduceri multiple, de fiecare data cand reveniti in service, beneficiati de 10% reducere
  • sunteti recomandat de catre un prieten ? beneficiati de 10% reducere
  • peste 80% din laptopuri reparate
  • reparatii rapide sau in sistem de urgenta de la 2h pana la 72h

Va asteptam in locatia noastra, Strada Vintila Mihailescu numarul 7 – a doua strada pe partea dreapta dinspre Podul Grant catre Metrou Crangasi.