Service Notebook Acer

service notebook acerCompania din Taiwan producatoare de echipamente Acer este cu siguranta mandra de notebook-urile pe care le-a scos pe piata in ultimii ani, caci toate exceleaza atat prin performante cat si prin rezistenta. De asemenea, acestia au multumit mereu clientii si pe partea de preturi foarte mici la echipamentele noi. Cu toate acestea, am inceput sa intalnim la sediu din ce in ce mai multi utilizatori nemultumiti care se plang de hard disk, de supraincalzirea componentelor interne cat si de alte probleme. Astfel ca, ne-am decis sa va informam de faptul ca la sediul nostru aveti parte de service notebook Acer la preturi foarte mici. PC Laptop va sare mereu in ajutor, iar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne apelati la numarul de telefon: 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Service Notebook Acer – Detalii

  • Care sunt cele mai des intalnite probleme la notebook-urile Acer?
    • Dupa cum am specificat si mai sus, cei mai multi clienti care vin la noi spun ca hard disk-ul nu merge corspunzator, insa noi realizam schimbare hard disk in Bucuresti, asa ca puteti apela oricand la noi.
    • O alta problema la fel de frecventa este cea legata de memoriile RAM, care cedeaza inexplicabil in anumite momente iar singura solutie pe care o putem oferi este cea de inlocuire memorie RAM.
    • De altfel, supraincalzirea este cea care le da multora batai de cap, caci asta afecteaza atat componentele interne cat si performantele notebook-ului. Noi va putem oferi curatare notebook Bucuresti.

Ce servicii oferim:

Pe langa service notebook Dell, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere. Nu uitati si de service laptop.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 
Share On Youtube
Contact us
Loading...